ЛУКА КАРАЏИЋ: Пресуда мимо правде, поносни на Радована

0

Поводом пресуде Жалбеног већа Механизма у Хагу којом је бившем председнику Републике Српске Радовану Караџићу изречна доживотна казна затвора његов брат Лука Караџић каже да је затечен одлуком и додао да не признаје тај суд.

„Видите о каквом суду се ради, десило се нешто што је мимо икакве правде и права. Али то говори о том суду, ми тај суд не признајемо, он је нелегалан, нелегитиман”, каже Лука Караџић, преноси Танјуг.

Он је додао да је његов брат у рукама оних код којих је била „његова глава и његова сабља”, тако да су могли да раде шта хоће.

„За Радована је и 20 година доживотна, он има 74 године. Остајемо поносни на њега. Он је урадио нешто за српски народ, што нико није. Направио је државу, признао то неко или не”, истиче Лука.

Лука Караџић је рекао да ће посетити брата чим му здравље буде то дозволило.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

1 комент на “ЛУКА КАРАЏИЋ: Пресуда мимо правде, поносни на Радована

  1. pera50 каже:

    Pravdu uvek nameću jaki i moćni, ocena pravde može se doneti uporedjivanjem presuda za iste i slične predmete. Prema tom kritterijumu , haški tribunal je u velikom problemu jer stvorio veliku nepravdu.Prevladala je politička volja i ciljevi dominacije.

Оставите одговор