Прочитај ми чланак

УПАЛИЛИ СВЕЋЕ ПОВОДОМ АЛБАНСКОГ ПОГРОМА НАД СРБИМА, па најавили АНТИ-НАТО протест!

0

„Иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије” данас данас у цркви Светог Марка упалили свеће поводом 15 године од последњег погрома српског народа.

Том приликом су позвали све људе да дођу 24 марта у 17ч испред Генералштаба Војске Србије, у Кнез Милошевој улици, у Београду, на скуп „НАТО дахије марш из Србије“ поводом 20 годишњице од НАТО агресије на нашу отаџбину.

„После седам година у Београду се не одржава протестни скуп поводом албанског погрома над Србима, који се десио 17 марта 2004 г.. Разлог томе је јер ћемо обележити 20 годишњицу НАТО агресије над Србима у недељу, 24. марта испред Генералштаба Војске Србије где ће бити уприличено и потписивање петиције за избацинање НАТО канцеларије из Министарства одбране Србије и где ћемо упутити снажну поруку међународној заједници и домаћим издајницима да се нисмо и нећемо предати НАТО окупаторима.

После протеста испред Генералштаба упутићемо се и до Амбасаде Русије како би изразили захвалност руском народу што је уз нас у ова тешка време кад нам је окупирана јужна српска покрајина Косово и Метохија и док Србијим владају НАТО слуге које није народ бирао већ их је поставио Запад”, за Србин.инфо су истакли момци и девојке из народне иницијетиве.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!