Прочитај ми чланак

РЕЖИМСКА ОПОЗИЦИОНАРКА МАЉЕВИЋ: Синоћ нисам била на протестима, драго ми је…

0

Изјава глумице Бојане Маљевић на Твитеру у вези протеста, пуна квалификација и увреда, разбеснела је многе који су веровали да се она противи политици Александра Вучића. Тешке речи су пљуштале са свих страна...

Глумица Бојана Маљевић поново се огласила на свом Твитер профилу након низа увреда које је добила након јучерашње изјаве у којој је поручила да са са Бошком (Обрадовићем) на РТС не жели да иде и да се неће „слободу да осваја са фашистима“.

„Синоћ нисам била на протесту. И драго ми је што нисам, не толико што ће се испоставити да сам у праву за ово што кажем, већ зато што сам потом добила такве увреде на Твитеру, какве нисам добијала ни од СНС ботова. То ми је пружило прилику да емпиријски утврдим колико има безмозговића, опозиционих ботова, површних људи који ставове стичу на овнову једног твита, али и праведно кивних људи са кратким фитиљем. Било је и више храбрих мушкараца који су ми стављали своје к***еве уста. Зашто?“, пита се глумица.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

Она додаје да је у тренутку протеста испред РТС добила снимак на ком лидер Двери Бошко Обрадовић „пробија“ улаз у зграду и први улази.

– Та слика није била сама по себи лоша, колико је лоших слика у мени изазвала. Одбила сам позив да у томе учествујем, потом то слично јавно објавила. Било ми је јасно да ће од свега тога (синоћ, наравно) користи имати само (Александар) Вучић и Бошко, а незадовољни грађани не. Остале лидере не наводим, јер твит се односио само на гоблен: „Бошко предводи освајање слободе“ – написала је Бојана на свом Твитер профилу.

Према њеним речима „цео Бошков ‘игроказ’ је договорен да би се промовисао у лидера по мери власти, али да бисмо добили и протестну ноћ по истој мери.“

– Годинама се борим да људи могу слободно да говоре, едукујем грађане о њиховим правима на различите начине, правим програме од којих би требало да имају неку корист. Стога сматрам да и ја имам право, да на основу личног искуства процењујем сваку појединачну ситуацију, у складу са својим уврењима. И било би лепо, ако већ све друго морам да трпим, а трпела сам прилично у последњих шест година и дуже – да ми се не стављају к***еви у уста. Ако може. Јер на тренутак ми се створи жеља да извадим сопствени и њим запушим сва та уста. Укључујући и уста лидера опозиције и власти. Хвала – закључила је Маљевић.