КОВАЧЕВИЋ: Вучић се намерно окружио неспособнима, да би могао да доминира

0

На јучерашњем протесту "Један од пет милиона" у Београду грађани су позвани да се окупе у што већем броју 13. априла на велики народни протест у главном граду, јер то питање опстанка.

Драматург Синиша Ковачевић казао је окупљенима да Србија „има потенцијала да се опорави“, али да треба да дођу 13. априла како би се изборили „за мало правде и много слободе“.

– Лажна је дилема пун фрижидер или слобода, а ми смо потомци оних који су голоруки устајали против царева, само једна једнакост постоји – слобода или смрт, а ми хоћемо слободу – рекао је Ковачевић који је потредседник Народне странке.

Он је казао и да грађани немају права да одустану од протеста, зато што на тај начин мењају систем вредности.

– Морамо се вратити честитости и поштењу, а онда ће политичке промене доћи као нус појава – рекао је Ковачевић и додао да „хоћемо да изаберемо председника кога на изборе неће довести бугарским возом, који неће имати све плакате у земљи, где се глас не купује за црвену и флашу пелинковца“.

Он је оценио да су грађани добили „божју казну од власти“ и више пута поновио да председник Србије Александар Вучић треба да оде са власти. Према његовим речима, Вучић је створио култ вође намерно се окруживши неспособним људима „како би могао да доминира“.

– То је човек који, када се сретне са истином, не препозна је, јер се толико се ретко виђају – рекао је Ковачевић.

Он је казао и да је Косово спрско, да је „део свих нас“ и да Вучић не може да реши то питање.

– Не могу до договора доћи ратни хушкаш и трговци органима и убице, једини начин да се реши проблем Косова је да он оде – истакао је Ковачевић.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

3 коментара “КОВАЧЕВИЋ: Вучић се намерно окружио неспособнима, да би могао да доминира

  1. Milan каже:

    једини начин да се реши проблем Косова је да он оде – истакао је Ковачевић. Ej Kovacevicu imasli predlog tko ce da dodje i to resi.

  2. patriota каже:

    Тако је,сви они око њега су СРАМОТА ЗА НОРМАЛНОГ ЧОВЕКА,АЛИ НЕ И ЗА БИТАНГЕ.

  3. Михаило каже:

    Него да узме способне па да га за.ебу ко он Војводу.

Оставите одговор