Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Први ћу се пријавити за проверу имовине, да видимо шта имам ја, а шта они

0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Бору да никада неће дозволити да се понови 17. март 2004. године на Косову када су Албанци "рушили, спаљивали и прогонили наше људе".

Он је на скупу у Бору у оквиру кампање „Будућност Србије“ рекао да Србија није слаба и да уме да заштити свој народ на Косову.

Он је казао да су власти у Приштини замислиле да раде шта хоће, а да Србија ћути.

 „Замислили су да нас лупају мотком по глави, а да ми после свега вичемо како нам је лепо. Ми јесмо спремни за компромисе и разговоре, али никада нећемо пристати на то да унизе Србију тако да они узму себи све, а да Србија не добије ништа“, рекао је Вучић.

Он се осврнуо и на терористички напад који се догодио на Новом Зеланду, где је код једног од терориста пронађено оружије на којем су између осталих исписана и имена Милоша Обилића, Баје Пивљанина, Новака Вујошевића, Марка Миљанова.

„За покољ на Новом Зеланду неке наше комшије из региона покушали су да на разне начине оптуже Србе, не би ли од Србије начинили мету“, рекао је Вучић и додао да набројани људи „нису хулигани, убице, то су борци за слободу“.

Вучић је казао да се по реакцијама из региона на напад на Новом Зеланду, могло видети шта Србији желе.

„Ми вама желимо све најбоље и у Загребу, Сарајеву, Скопљу, али, ма колико се надали слабој Србији, мој одговор ће бити јача и снажнија Србија“, казао је Вучић.

Вучић је изјавио вечерас у Бору да ће се први пријавити да му се провери имовина када буде усвојен нов закон.

„Ја ћу први да се пријавим да видимо шта имам ја, па да видимо шта имају они (опозиција),“ казао је Вучић грађанима у Бору на скупу у оквиру кампање „Будућност Србије“.

Вучић је казао да ће тада народ закључити ко се за државу борио.

„Они не разумеју да неко има одговорност, да сања другачије снове. Они не разумеју да некога не интересује лично богатство, већ успех Србије“, рекао је Вучић.

Грађанима Бора је казао да ће довести још једног великог инвеститора у Бор и да ће се око 40 милиона евра уложити у инфраструктуру.

Истакао је да је проналаском стратешког партнера, кинеске компаније Зиђин, загаранатована будућност РТБ-а и Бора.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!