Прочитај ми чланак

ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ Избацимо НАТО канцеларију из Министарства одбране!

0

Поводом 20-годишњице од почетка НАТО агресије на Србију, организује се испред Генерлштаба Војске Србије велики патриотски антиНАТО протест. Тим поводом др Јована Стојковић је упутила српској јавности јавни позив којег преносимо у целости:

„Поштовани,

Навршава се 20 година од смрти 2500 грађана наше државе, од убиства 79-ро деце, од убиства мале Милице Ракић на ноши. За све ово, НАТО пакт је награђен од наших власти, од 2000 па на овамо, канцеларијом у Министарству одбране. Сада смо и званично и симболично окупирани.

Време је да српски народ, на годишњицу овог страшног злочина, исели НАТО пакт из Министарства одбране.

И зато, будите НАТО извршитељ и дођите 24. марта испред Генералштаба да потпишемо петицију за избацивање НАТО канцеларије из Министарства одбране.

Анти – НАТО протест и потписивање петиције за излазак НАТО канцеларије из Министарства одбране почиње 24.03. од 17 часова испред Генералштаба Војске Србије, Кнеза Милоша 33, у Београду. Присутнима ће се обратити и говорници. После тога је предвиђена шетња трасом Немањина, Ресавска, па до руске амбасаде где ће се колона задржати око 30 минута како би се обратио неко од учесника. Скуп ће се завршити код Храма Светог Саве , где ће окупљени народ запалити свеће за помен пострадалима током НАТО агресије.

Волели би да као доказани српски родољуби увеличате овај скуп и позовете чланство да нам се придружи. Нека и бројем и сојем покажемо окупатору да га не желимо у својој земљи!

Др Јована Стојковић

Председник покрета Живим за Србију”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!