Прочитај ми чланак

ПАРТИЗАН БЕЗ ТРЕНЕРА: Зоран Мирковић поднео оставку!

0

Два везана пораза натерала су тренера Партизана на радикалан потез.

Зоран Бата Мирковић није више тренер Партизана, то је његова одлука после другог узастопног пораза црно-белих који се десио у недељу поподне против Вождовца.

Иза црно-белих је турбулентна недеља која никако није наговештавала резултатски суноврат након обећавајућег издања у дербију, међутим порази од Радничког у Хумској и Вождовца без датог гола оголили су све проблеме екипе, а Мирковић је преузео одговорност.

Како сазнајемо, Мирковић је одмах после дуела у Заплањској улици обавестио управу о својој одлуци, мада она није у старту прихваћена.

Међутим, остао је непоколебљив у ставу да је његова мисија у вољеном клубу завршена, што је и поручио играчима у свлачионици после утакмице.

– Момци, више не може овако, потребна је нека шок терапија, најбоље је да то крене од тренера. Хвала вам на свему, мој посао овде је завршен – рекао је Мирковић играчима на опроштају.

Мирковић на недавном дербију против Звезде на Маракани Фото: МН Пресс

Сада већ бивши тренер црно-белих екипу је преузео почетком августа, након неубедљивих издања тима под Ђукићем, дебитовао је против лучанске Младости и до недавног меча са Радничким био непобедив у домаћим оквирима.

Са фаворизованом Звездом два пута је ремизирао и дао наговештај да екипа иде у добром смеру.

Ипак, порази од Радничког и Вождовца, уз неубедљиве игре, истина ослабљеног тима, били су кап која су прелила чашу незадовољства код Мирковића.

Партизан наредни меч игра већ у среду у оквиру Купа против Напретка у Крушевцу, а до тада ћемо сазнати и ко ће преузети „врућ кромпир“ и сести на „усијану клупу“ екипе из Хумске.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!