Прочитај ми чланак

МИХАИЛО МЕДЕНИЦА: Нема другог одговора до – НИКАД ПРЕДАЈА, НИКАД РАЗГРАНИЧЕЊЕ

0

Нема друге одлуке коју можете и морате донети, несоји, без оне коју вам Устав, Божији и људски закони налажу- прогласити привремену окупацију дела територије Србије и тако сачувати Косово и Метохију довека!

Ако шта друго учините проклећете Србију занавек!

Ако шта друго учините биће јасније од овога јутра да је све што Харадинај и Тачи чине само оно што их замолите да учине како би велеиздају правдали “безизлајем” у којем смо се нашли!

Нашли смо се тамо где сте над довели опростивши реке невине крви зверима!

Ту смо где јесмо јер сте с ђаволима сели за софру да преговарате о Божијем!

Ту смо, но то није безизлаз како отужно велите, јер пред безизлазом ћемо стати оног проклетог трена кад “разграничите” дете с мајком, мајку с гробом сина, Србију с костима и колевкама, кад комесарски разрежете да утихну литургије и опела!

Све што јесмо- јесмо на Косову и Метохији и данас учините да нас не нестане, јер Србија без заветне светиње не може ништа друго до заувек лутати по проклетству, ко умирући којег смрт мучи животом у болу и јауку!

Данас се успите до дечанских висина, прогледајте очима Симониде, пустите да вам пећка и призренска Бистрица, Дрим, Лаб, Ситница, Ибар…потеку венама, да се разгоропаде, да устрчите Проклетијама, Шаром, Паштриком, Коритником, Бајгором, причестите се у Самодрежи…

Данас будите људи а не бедне политикантске шићарџије и накупци Србије!

Људи! Ништа мање и ништа више од тога јер ништа се више и не може бити, па стресите копрену велеиздаје и не остављајте потомству да по својему тумарају ко туђини стсавајући у бруку предака и безличје потомака!

Све што јесмо- јесмо на Косову и Метохији, и то није мит!

Мит је да се можеш разграничити са собом самим и живети с том понорницом у грудима наместо душе!

Прогласите привремену окупацију Косова и Метохије како не бисмо довека остали окупирани врзином у којој се може трајати, али не и постојати!

Није то никакав замрзнути конфликт, јер тамо где немањићка каднила и воштанице ништа не мрзне и никада Србин не може бити у конфликту са прагом и огњиштем!

Све друго ће бити само још један доказ да од звери тражите да кидишу како бисте имали бедне изговоре за кукавичје узмаке!

Све друго је ваш махнити плес с ђаволом по колевкама и гробовима, и то вам, будите убеђени, Србија неће прећутати, заборавити, ил опростити!

Успавали је јесте, али умрла није па да се не усправи и надвије ко црни облак над вама док је бесно кидате на комаде!

Ко растави мајку од детета нека зна да брзаци њихових суза немају обала…

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!