Прочитај ми чланак

НЕМАЧКА: На берлинском сајму велики број посетилаца заинтересован за Златибор

0

Туристичка организација Златибор од 06. до 10. марта 2019. године учествује на Међународном сајму туризма у Берлину, једном од највећих ове врсте на свету.

Током трајања познатог „ИТБ“ сајма, немачка престоница постаје стециште туристичких посленика са свих меридијана, што је идеална прилика да Златибор представи своје потенцијале, не само тржишту Немачке, већ далеко шире.

Прва три дана сајма резервисана су за бизнис посетиоце, што Туристичка организација Златибор користи како би успоставила сарадњу са великим светским и европским туроператорима, организаторима семинара и конгреса, блогерима, медијима. Првог дана сајма одржан је састанак са туристичком агенцијом из Мађарске која ће почетком априла у сарадњи са ТО Златибор организовати студијску посету новинара и туроператора из Мађарске, а договорена је и посета неколико већих група мађарских туриста.

За понуду Златибора заинтересовани су и велики организатори путовања из Кине, као и са Блиског Истока, на чијим балканским турама Златибор све више проналази своје место. Представнике ТО Златибора сутра очекује састанак са продуцентима пољског телевизијског канала „ТВП“, који су заинтересовани да у оквиру своје путописне емисије направе и репортажу о Златибору, као једној од најпосећенијих дестинација Србије.

Поред телевизије, велико интересовање за Златибор показују и агенције из Пољске, нарочито оне које се баве организацијом великих семинара и конгреса. Златибор за њих представља нову дестинацију са великим могућностима, а посебно их привлаче хотели високих категорија и
разноврсне активности које се на Златибору могу организовати.

Викенд на берлинском сајму биће оворен за све посетиоце, тако да Златибор има прилику да своје потенцијале представи све више заинтересованим становницима Немачке.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!