РАЗГОВОР СА ДРАГАНОМ Бранко Драгаш: Вучић лаже, стање у Србији је катастрофално!

0

Нова емисија на каналу Центар, коју води Драган Петровић – „Разговори са Драганом”, гост Бранко Драгаш.

На ју туб каналу Центар који води Дејан Златановић, стартовала је нова емисија Разговори са Драганом (др Драганом Петровићем), а први гост је био економиста Бранко Драгаш. Драгаш је највећи део емисије говорио о стању у економији Србије, које је далеко од доброг, заправо врло лоше. Стање буџета, форсирање страног капитала у Србији, крах домаћег банкарства и индустрије, спор раста у пољопривреди и терцијалном сектору, су основне одлике српске привреде данас. То се изузетно лоше одражава на стандард становништва и демографски крах, додатно социјално раслојавање, повећање спољног и јавног дуга, распродају преосталих стратешких државних привредних ресурса…Медији који су под контролом, дају непрецизну и нерелану слику стања економије, што грађани највише осете на сопственој кожи у свакодневном животу. Алтернатива овом концпту постоји и Драгаш га је укратко у најважнијим цртама представио.
Део питања се односио на међународну економску ситуацију, где све више држава, нарочито оне које су суверене, напушта неолиберални концепт, и прелази на неки од облика неокејнзијанског модела, који даје акценат на већој запослености и привредном расту.
 
Драгаш је у разговору са Петровићем подвукао значај да се на сваки начин избегне тзв. правно обавезујући споразум, кроз тзв. „разграничење са Косовом“ што би био суицид државе Србије и српског народа, односно прва земља у свету која се добровољно одрекла важног дела своје територије, које је у исто време и наше духовно средиште.
 
 
Следећи гост у емисији Разговор са Драганом, је Џон Боснић.
 

3 коментара “РАЗГОВОР СА ДРАГАНОМ Бранко Драгаш: Вучић лаже, стање у Србији је катастрофално!

 1. Урош 85 каже:

  Добар је овај Драгаш,само му је лоше виђење решења проблема,он би ненасилно да се ослободимо западне окупације,е па господине Драгаш,то неће да може,нити је било у историји човечанства да се неко ослободио окупације песмом и шетњом.

  1. БилиПитон каже:

   Колко сам ја разумео из приче, немачка централна банка је банкрот, европа запада у рецесију, невиђену економску кризу, тако да неће имати времена за нас због својих проблема.

 2. ПрихватиРеалностАВјеИздајник каже:

  Гази се Устав Србије јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  Феминисткиње се изругују са србским патријархом јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  РТС прави антисрбске серије јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  Влада финансира филм „Терет“ којим се сатанизују Срби јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  У Медвеђи уведен албански језик јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  По Војводини уведен хрватски језик јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  Угљанин не одговара због сепаратистичких изјава јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  Оџиће не одговара због сепаратистичких изјава јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.
  Албанци из Пчињског округа додјељују признања сепаратистима јер то ВУЧИЋЕВА ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА.

Оставите одговор