Прочитај ми чланак

НАСТАВИО СЕ СУКОБ ИЗМЕЂУ ЧАНКА И СЕРГЕЈА, умешаo се и покрет за заштиту животиња!

0

Бруталан наставак окршаја између Ненада Чанка и Сергеја Трифуновића

Ненад Чанак и Сергеј Трифуновић отпочели су сукоб пре неколико дана, када је лидер ПСГ-а прозвао социјалдемократу да је „тешко ђубре“, а сада се рат наставио на Твитеру.

Сукоб се данас наставио у више наврата, а последње што се догодило продубило је сукоб на Твитеру, на ком је прво Сергеј Трифуновић објавио следећи твит:

– Пази: ја сам рекао да немам намеру да општим са тобом, јер немам намеру да општим са слугама режима за поткусуривање. Ако ти је већ толико стало, ево зовем те на ферку. Као и Вучићевића. Без телохранитеља који су држали Лешановића кад си га тукао штапом у главу. Изволи. – написао је Трифуновић и упитао га зашто се није вратио да се обрачунају „кад је тако храбар“.

Затим је уследио и одговор Ненада Чанка.

– Како сад умеш да ме меншујеш а када сам рекао да то урадиш па ћу се вратити си ћутао као пизда у шаци док нисам отишао за Нови Сад.

Фидо, кевћеш само кад си на сигурном и на даљину. Не ваља Ти то – написао је Чанак.

Лидер ПСГ-а, Сергеј Трифуновић се није ту зауставио и наставио је „рат“ на Твитеру, вређајући Ненада Чанка.

– Додји поново. Сами, ти и ја. Само тако. Ако можеш да нађеш муда испод тог сала. Али само ти и ја. Без телохранитеља са којима си храбро пребио Лешановића. Ако си у стању, изволи. Ако ниси, не сери – написао је Трифуновић.

Раније данас, Трифуновић је тврдио да је Чанак упао у просторије Покрета слободних грађана са телохранитељима, а Војвођанин му је одговорио с оценом да је Трифуновић „гњидица“ и „уплашена крпа“.

Чанак се надовезао на целу расправу и написао да није „упао“ , већ да се уредно и културно најавио, притом позвонио, и наводно, тек када су му врата отворена, он је ушао унутра.

„Нисам никоме ништа показао, него је Фидо показао да не стоји иза својих речи и не сме да их понови човеку у очи. Он је показао. Да је смрад“ , написао је Чанак.

У читаву расправу се укључио и покрет Левијатан, који је наводно слао претеће поруке Чанку и стао на Сергејеву страну.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!