Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – Милан Стаматовић: Вучићу, готов си! Напуштају те и криминалци!

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, био је председник Општина Чајетина и лидер Здраве Србије, Милан Стаматовић.

Тема емисије била је став странке „Здрава Србија” према грађанским скуповима, који се дешавају широм Србије; и однос режима Александра Вучића према српској опозицији.

„Вучић ће морати да распише фер изборе. У супротном, преузеће одговорност за све што би могло да се деси на српским улицама, рекао је Стаматовић за продукцијску кућу „У Центар“

„Александар Вучић губи компас, напуштају га криминалци који су потпора његовој владавини, губи подршку из иностранства и полако се ближи крај његове владавине.”

Ово у великом интервјуу за продукцијску кућу „У Центар“ поручује Милан Стаматовић, председник општине Чајетина и лидер Здраве Србије, и истиче да већина ствари која се данас дешава у Србији више и нема везе са политиком већ са криминалцима, који настоје да што више покраду до краја Вучићеве владавине.

– Протести ће још више расти и натераће Вучића да разговара са народом, да ослободи инстутицује, медије, врати демократију и организује фер изборе.

Уколико то не уради, преузеће одговорност за све што би могло да се деси на српским улицама. Није појединац носилац суверенитета земље, већ народ који тражи своја права – истакао је Стаматовић.

Стаматовић је подсетио да је шест пута до сада победио Вучића до ногу на локалу – управо њега, јер Вучић је био и носилац СНС листе.

– Сада каже да неће да прича са Стаматовићем или са Зеленовићем у Шапцу, а мора да схвати да са народом и политичким представницима народа мора да разговара. У Чајетини живе горштаци, зато ће Вучић када дође у златиборски округ морати да саслуша десетак хиљада Златибораца и Ужичана. Мораће да чује глас свог народа, а не само гласаче Српске напредне странке – најављује Стаматовић.

У емисији је гост говорио и о томе како Вучић решава проблем окупацију Косова и Метохије и шта је преживео 1981 г., као војник ЈНА, на Косову (00:01:00); о нападима СНС и Вучића на Стаматовића и Златоборце и како је настала Напредна станка (00:08:00); о народно-грађанским протестима који се одвијају свакодневно у Србији и зашто Александар Вучић избегава да разговара са опозицијом и Златиборцима (00:12:00); о људима који окружују Александра Вучића, о кадровима из СНС и СПС који морају да дођу под удар лустрације и како СНС шири лажи о Златибору и златиборским водама (00:21:00); као и о шибицарима и прелетачима у СНС и државним инспекторима који рекетирају угоститеље на Златибору (00:28:00).

Такође, било је речи и о корупцији у државним органима, да ли Савез за Србију међусобно подељен, како оппштина Чајетина функционише користећи скандинавски модел управљања локалном заједницом и значају туризма за привредни развој Србије (00:34:00); о предлогу Здраве Србије да се држава, као у Швајцарској, подели у више кантона, зашто Вучић вређа Србе, ставу националних мањина у Србији према Србима и лошим последицама централизацији државе коју спроводи владајући режим (00:42:00); као и о већинском изборном систему који се на неки начин спроводи на Чајетини, о Вучићевим Србима и зашто председник Србије мора да разговара са опозицијом (00:46:00) .

На крају Стаматовић је причао и о вету Слободана Милошевића на повраћај имовине СПЦ на КиМ, зашто се не прогласи окупација Космета, о наивности Вучића у вези Била Клинтона, како Горан Весић пљачка Београд и златиборској гондоли (00:52:00); као и о притисцима републичких власти према опозиционим општинама у Србији, о састанку са Вучићем, о православном путу у политици, русофилству и русофобији у Србији (01:03:00), односно о патриотском кампу на Залатибору, меценству, српском образовању, Светоме Сави и патриотским традиционалним вредностима (01:08:00).

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР и запратите се на наш Јутјуб канал: Центар – ЈУТЈУБ или ступите са нама у контакт: 064/2424123.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!