Прочитај ми чланак

ВОЈВОДИНА НИЈЕ СРБИЈА, СРАМ ТЕ БИЛО ТРИФУНОВИЋУ Чанков партнер у Војводини прети..

0

Лидер Војвођанске партије Александар Оџић, коалициони партнер ЛСВ и Ненада Чанка отворено је рекао да Војводина за њега није никада била нити ће бити део Србије.

Он је тим речима реаговао на речи лидера ПСГ Сергеја Трифуновића који је јавно осудио аутономаше и извређао Ненада Чанка у Новом Саду.

Foto: Prentscren

„Ми Војвођани немамо шта да тражимо са онима који газе Војводину, псују, вређају и омаловажавају све њене грађане, па ко год они били. То што ви покушавате да пропагирате у Новом Саду и читавој Војводини, неће вам проћи! Војводина није Србија и тај ваш џукачки говор оставите за Београд, вашу кућу и вашу маму. Војводина није и никада неће бити Србија. Срам те било Сергеју Трифуновићу! Војводина Војвођанима“, рекао је Оџић.

Подсетимо председник ПСГ-а је поменуо и причу о наводном отцепљењу Војводине, изневши низ увреда на рачун лидера Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка.

– Стално се прича од оцепљењу Војводине ако се то деси ћу се одселити одавде. Још ако то уради Ненад Чанак, то труло ђубре који је направило кућу до куће да би у другој имало где да смести оргуље. Али ми то нећемо дозволити. Ово зло траје већ 29 година и није Вучић највећи проблем него ти Расими Љајићи, ти Ненади Чанци и Чеде Јовановићи – казао је Трифуновић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!