Прочитај ми чланак

УМАЛО ТРАГЕДИЈА Пожар у школи, ученици искакали кроз прозоре да се спасу ВИДЕО

0

У саопштењу из Ватрогасне службе наводи се да је у пожару изгорео аутомобил "југо" који се користио у практичној настави.

У Средњој стручној школи “Иван Ускоковић“ у Подгорици у четвртак ујутру је избио пожар, а повређених није било.

На снимку који је објављен на страници Подгорички времеплов на Инстаграму може се видети како су ученици искакали кроз прозоре, преноси сајт Цдм.ме.

У саопштењу из Ватрогасне службе наводи се да је у пожару изгорео аутомобил „југо“ који се користио у практичној настави.

Такође је изгорео и део инвентара гараже, алат и уређаји гараже, а од дима је настала мања штета на околним просторијама.

“На лице места упућене су две екипе које су пожар ставиле под контролу у 10 сати и пет минута”, саопштено је из Ватрогасне службе.

Директор школе Жарко Боровинић казао је да су у тренутку пожара у просторији била четири ученика и професор.

“Претпоставља се да је дошло до кратког споја на аутомобилу на коме је извођена практична настава, али свакако да ће сигуран узрок инцидента бити утврђен. Током практичне наставе биле су примењене све мере заштите на раду. Наставник који је помогао гашење пожара је имао мању опекотину и добро је. Није било велике материјалне штете и већ смо кренули у санацију”, изјавио је директор Боровинић.