• Почетна
  • ДРУШТВО
  • СТИГЛИ ПРВИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Ево од чега је страдао Шабан Шаулић
Прочитај ми чланак

СТИГЛИ ПРВИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Ево од чега је страдао Шабан Шаулић

0

Папири се приводе крају и Шабанови син и ћерка планирају да ускоро крену ка аеродрому. Након тога се очекује да владиним авионом из Дортмунда стигну у Србију, а како сазнајемо они ће на београдски аеродром стићи вечерас после 22 часа

Први резултати обдукције Шабана Шаулића показују да је певач преминуо од последица повреде изазване сабраћајном несрећом.

Како пише у обдукционом налазу, која је обављена у четвртак ујуту у болници у Билефелду, нема назнака да је Шабан Шаулић преминуо због повреда или других околности које нису везане са саобраћајном несрећом, а детаљни резултати обдукције неће бити објављени у току дана.

Папири се приводе крају и Шабанови син и ћерка планирају да ускоро крену ка аеродрому. Након тога се очекује да владиним авионом из Дортмунда стигну у Србију, а како сазнајемо они ће на београдски аеродром стићи вечерас после 22 часа. Њих ће са аеродрома испратити српски конзул.

Шабан Шаулић биће сахрањен у петак у Алеји заслужних грађана

Комеморативни скуп поводом трагичне смрти Шабана Шаулића биће одржан у петак, 22. фебруара у 11 сати у свечаној сали Скупштине града Београда, саопштио је портпарол славног певача Горан Јовановић.

Сахрана је заказана, како нам је потврђено, за 14.30 сати у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Породица ће саучешће примати од 13.30 сати.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!