Прочитај ми чланак

АЛАРМАНТНО: Вучић иза леђа народа увео геј бракове у Србију? (ВИДЕО)

0

Славље у Влади, роде слетеле у Владу Србије, Ана Брнабић добила дете... Читајући режимске новине човек би лако могао да закључи да су у Србији одавно усвојени геј бракови.

Како другачије протумачити насловне стране таблоида Александра Вучића, који су одушевљени због тога што се породила такозвана партнерка премијерке Владе.

Ипак, по важећим законима у Србији, Ана Брнабић не може да буде родитељ новорођеном Игору (нек је жив и здрав сто година), већ је правно гледано Милица Ђурић постала самохрана мајка родивши дете с непознатом особом мушког пола.

Све да је Брнабићева тражила и од Вучића да буде донор, то ни њој, ни режимским медијима, не даје за право да крше законе државе Србије и премијерку проглашавају за „тату“, родитеља, покровитеља породице.

Дакле, нису Ана и Милица добиле сина, већ је Милица постала самохрани родитељ. У супротном, може се протумачити да режим преко овог догађаја почиње кампању за усвајање геј бракова у Србији и за давање могућности да геј особе усвајају децу.

Уколико се тако нешто догоди, не би било изненађење да управо геј „породице“ добијају предност приликом усвајања, јер ће се у супротном тврдити да су дискриминисани.

Док хиљаде брачних парова у Србији не могу да имају децу, немају подршку од државе у борби за потомство и годинама чекају на листама за усвајање, врхунац ироније би био да режим Александра Вучића ускоро да право геј особама да склапају бракове и усвајају малишане.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!