Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ Бабић или његов возач су убили жену колима, а БИА је запленила снимке!

0

Председник ПСГ Сергеј Трифуновић оптужио је Безбедносно информативну агенцију да је учествовала у заташкавању пуне истине о удесу код Дољевца.

Трифуновић је на свом Твитер налогу рекао да је са напалтне рампе Дољевци заплењен снимак фронталне камере, како се не би видело ко је управљао возилом када се догодио удес.

Глумац оптужује високог функционера СНС Зорана Бабића да је одговоран за убиство Станике Глигоријевића, а наводи да је Безбедносно информативна агенција избрисала делове снимка који сведоче о убиству.

„БИА је експресно долетела на наплатну рампу Дољевци, запленила снимке фронталне камере, тхе избрисала од 12-16-ог фрејма са свих осталих камера,који сведоче о убиству Станике Глигоријевић од стране функционера Зорана Бабића или његовог возача који се наравно, брани са слободе“ написао је Трифуновић на свом Твитер налогу.

Возач С.Д, који је управљао возилом које је изазвало саобраћајну несрећу на наплатној рампи у Дољевцу, у којој је погинула једна особа, а пет теже или лакше повређено, по свему судећи, сумњичи се за блажи облик тешког дела против безбедности саобраћаја.

Тужилаштво је саопштило да нема потреба за истрагом случаја. 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!