Прочитај ми чланак

РУСКА СЕЉАНКА НА ИНСТАГРАМУ СЕ ПОДСМЕВА градском животу и сакупља милионе прегледа

0

Полина се преселила на село и на Инстаграму објављује смешне снимке о томе како чак ни поред коза не треба запоставити моду.

На руском Инстаграму се појавила нова звезда: „Полина са села” (Поля из деревки). То је назив профила 27-годишње Полине која већ три године живи у селу 5 сати вожње од Москве. Полину често посећују родитељи и пријатељи, али она живи сама, и зато због своје безбедности не жели да открије где се њено село налази.

Девојка објављује невероватно смешне снимке о свом сеоском животу, у којим даје ироничне коментаре градског живота са свим његовим уобичајеним благодетима. Тамо она проналази своју верзију спа-центра: лавор и корито, а такође, на пример, описује обичну сеоску сауну као раскошну хотелску собу делукс класе.

Инстаграм води због пријатеља

Полина свој блог води од маја 2017. године. У почетку је објављивала снимке само за своје другарице, да им покаже како живи на селу. Снимци су им се толико допали да су убедиле Полину да настави са објављивањем. Она је постепено сакупљала пратиоце, а када је стигла до бројке од 5 хиљада, одједном су нагрнули нови пратиоци. „Милион пратилаца сам сакупила на свој рођендан. Помислила сам: Хакуна матата”, рекла је Полина за Russia Beyond.

На једном снимку Полина тврди да не жели да изгуби корак за градским животом. „Овде имам свашта да радим: клизање по влажној клупи, цепање дрва, сакупљање отпадака на гомилу, чекање на ујед мрава. Ту су и све врсте забаве: спа, сопствени роштиљ, сопствени компост… Сигурна сам да половина вас и не зна шта последња реч значи.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

я соскучилась по лужам и фрисби .

A post shared by PolyaizDerevki (@polyaizderevki) on

Полина је објавила снимак како копа,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PolyaizDerevki (@polyaizderevki) on

како цепа дрва,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На вечер .Ну а потом в местное спа.

A post shared by PolyaizDerevki (@polyaizderevki) on

како позира са козама,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Забрела коза в крапиву: – Жечься, право, некрасиво. Та ответила достойно: – А бодаться непристойно.

A post shared by PolyaizDerevki (@polyaizderevki) on

како пева,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

убеждения и музыкальные предпочтения.заявление серьезное и официальное.

A post shared by PolyaizDerevki (@polyaizderevki) on

како једе јабуке.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

привет вам передала. Да.Отвечу: 35,5 -размер ноги.Спасибо за внимание.

A post shared by PolyaizDerevki (@polyaizderevki) on

Али оно што вероватно привлачи на хиљаде пратилаца је њено умеће да се подсмева људима опседнутим разним стварима и појавама, као што су мода, фитнес, здрав живот, сопствени изглед.

„Не желим да заостанем за московским трендовима, као што су затегнута гуза, закорак, чучњеви. Девојке, миле моје, како је правилно? Морамо дизати тегове”, каже Полина на једном снимку показујући зарђало гвожђе. „И не смемо заборавити правилну исхрану: бобице гоџија-фуџија-вуџија”, наставља Полина са травом и отровном гљивом у рукама.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

девочки,вы совершенство .

A post shared by PolyaizDerevki (@polyaizderevki) on

Омиљена фраза свих мотивационих говорника на Инстаграму „Изађи из зоне удобности” нашла се такође на удару Полинине ироничне критике.

„Ништа од овога нисам планирала”

У личним подацима на њеном Инстаграм профилу поиграла се са стихом из популарне песме групе „Бандерос” о једноставној девојци из провинције која сања о животу медијских звезда: „Желела би да живи на Менхетну и да своје тајне дели са Деми Мур”. Полина је написала: „Не бих желела да живим на Менхетну и само са козама делим своје тајне.”

Полина је раније живела у различитим градовима: у Владимиру, Москви, Нижњем Новгороду, студирала је и повремено радила. Али једном је отишла на одмор на село и схватила да је то живот који јој се допада. „За мене то није била тешка одлука нити нужност. Просто сам дошла, допало ми се и остала сам ту.”

Осим очигледних предности као што су чист ваздух, уредан живот без гужве, аутомобила и гомиле људи, за ову девојку је у селу најважнији поглед на околину.

Живот на селу и популарност

Полина не изгледа као обична становница села и не носи старе тренерке као многи, већ обичну младалачку одећу. Али њене комшије, како каже јунакиња Инстаграма, не праве разлику између „модерне и немодерне” одеће, јер уопште не обраћају пажњу на облачење.

„Ја сам за њих само добра комшиница, ми се посећујемо, сви комуницирају, сви се знају по имену и живе у миру.”

Полина се дуго није нигде појављивала, осим на Инстаграму. Али недавно је први пут „изашла у свет” и гостовала у емисији популарног Јутјуб блогера.

„Само сам хтела нешто да кажем о себи како би ме људи сагледали из другог угла, како би ме упознали”, каже девојка.

Полина има доста понуда за рекламе. „Већ сам постављала рекламе, али не прихватам све предлоге. Ја своје рекламе снимам са задовољством и према томе се односим као према стваралачком процесу”, каже Полина.

Од новца од рекламе она сређује своју кући и неће да напусти село чак ни ако буде зарађивала два или три милиона рубаља месечно.

„За стране читаоце могу да кажем само једно: руско село је најбоље.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!