Прочитај ми чланак

ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ЗЕЛЕНОВИЋ тврди да је министар полиције лажов

0

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић оптужио је министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића да је изнео "безочну лаж" када је рекао да су запослени у шабачкој Градској управи "принуђени" да учествују у протестним шетњама "Један од пет милиона" у том граду.

Зеленовић је у писаној изјави позвао Стефановића да га обавести о „сваком појединачном случају било ког грађанина, који је запослен у управи града Шапца, а који је био изложен било каквом притиску да учествује у протестним шетњама“.

„Свако од више хиљада шетача у Шапцу је слободно и по својој вољи исказао протест против Вучићеве диктатуре. За разлику од људи који грађански храбро поручују Вучићу да желе да живе у нормалној држави, власт је у 56 аутобуса довезла посетиоце свог митинга, који је одржан у четвртак у Шапцу“, навео је Зеленовић.

Он је додао да је „потпуно сигуран да ће врло брзо доћи време када ће многи који учествују у митинзима режима поделити са јавношћу и надлежним институцијама невоље којима су изложени да би против своје воље били укључени у жалосни политички перформанс СНС-а и њеног председника Александра Вучића“.

Министар унутрашњих послова и потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је раније да Савез за Србију, чији је Зеленовић један од лидера, врши притисак на запослене у општини Шабац да учествују у протестима против власти.

„Ево да вам дам још једну тему….Питајте запослене у општини Шабац, какви су се притисци вршили на њих јуче да се појаве на једном од протеста Савеза за Србију. Где се људи јављају забринути за своју егзистенцију, али морају да оду зато што ће изгубити посао у општини Шабац, ако се не појаве на том протесту. Погледајте колико је запослених било на том протесту, познају људи у Шапцу све те људе…“, казао је Стефановић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!