Прочитај ми чланак

СРЕТЕЊСКИ ПРАЗНИЦИ НА ЗЛАТИБОРУ у знаку сјајне забаве и добре спортске атмосфере

0

Сретењски празник, падине под снегом и осунчана планина, овог викенда привукли су на Златибор велики број гостију, који су поред уживања у зимским чаролијама и спортовима на снегу имали прилику да уживају и у концерту Небојше Војводића и Јелене Гербец, који је у суботу, 16. фебруара организован на Краљевом тргу.

Хладно суботње вече „Звезде Гранда“ угрејале су добро познатим хитовима, а публика је највише певала уз нумере „Нађи нову љубав“, „Омакло ми се“, „Милиметар“, „Луда за тобом“, „Мећава“ и неизоставне „Златиборске зоре“.

Иако се температура спустила и до 5 степени испод нуле, сјајни певачи и распревана публика учини ли да ово вече на Краљевом тргу протекне у незаборавној атмосфери.

Ове суботе гости Златибора имали су прилику да уживају и у другачијој врсти забаве. 

У спортском центру „Златибор“ други пут за редом, организована је борилачка приредба „Фигхт Нигхт“, која је и ове године окупила борце из региона у дисциплинама ММА и К1.

Преко 1500 гледалаца бодрило је и навијало за своје фаворите, а највише пажње привукла су два такмичара који су се за победу борили на домаћем терену, Сретен Бжовић и Ненад Нешковић, обојца из Чајетине.

Победници по категоријама су:

К1 – 65 кг: Алмин Хоџић

ММА – 70 кг: Сретен Божовић

К1 – 85 кг: Дејвид Кајевић

ММА: Драгутин Милошевић

К1: Петар Јаман и Данило Тошић – борба завршена без победника

К1 – 86 кг: Милан Радаковић и Јовица Крџић

ММА – 84 кг: Стефан Ранђелов

ММА – тешка категорија: Јусуф Хајровић

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!