Прочитај ми чланак

ШАБАНОВ ВОЗАЧ ЈЕ ИПАК ЖИВ: Медицинска сестра погрешила

0

Како сте сви чули преко медија мој тата Мирсад Керић имао тешку саобраћајну несрећу, мој отац није умро он се држи на интензивној, написао је Денис Керић

СИН музичара Мирсада Керића, Денис Керић, објавио је на свом Фејсбук налогу да му је отац ипак жив и да је информација из болнице у Немачкој била погрешна. Мирсад је био за воланом „сеата“ у ком је страдао Шабан Шаулић када је на њих у недељу налетео пијани возач на аутопуту у правцу према Дортмунду. 

– Како сте сви чули преко медија мој тата Мирсад Керић имао тешку саобраћајну несрећу, мој отац није умро он се држи на интензивној у Болници и бори се за свој живот. Тата је још увек на апаратима. Молим вас моли те се богу за тату – написао је Денис.

Менаџер Шабана Шаулића Сабит Дервишевић је претходно рекао да су му из немачке болнице јавили да је повредама подлегао и Мирсад Керић.

– Информација од медицинске сестре хвала Богу је била нетачна. Управо имамо информацију да је стање са Мирсом непромењено и да је тешко. Надамо се најбољем – навео је Дервишевић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!