Прочитај ми чланак

МУШКАРАЦ ЗБОГ КОЈЕГ ЈЕ ПОГИНУО ШАБАН ШАУЛИЋ има најлакше повреде од свих

0

Мушкарац (34), возач аутомобила који је изазвао несрећу у којој је погинуо легендарни певач Шабан Шаулић има лакше повреде рамена, пишу немачки медији. У аутомобилу са Шаулићем били су његови пријатељи, који су тешко повређени.

Како јавља немачки „Минденер Тагеблат“, тридесетчетворогодишњи мушкарац, који је био под дејством алкохола и без возачке дозволе, закуцао се са сувозачеве стране у „сеат“ у коме је био Шабан Шаулић. Српски певач је погинуо, а возач његовог аутомобила, музичар Мирсад Керић је тешко повређен и лекари се боре за његов живот.

У аутомобилу са Шаулићем био је и његов кум Слободан Бобан Стојадиновић, такође има теже повреде, али његово здравствено стање је стабилно.

Полиција је стигла на место несреће у недељу у раним јутарњим часовима. Сви путници који су учествовали у стравичној саобраћајној несрећи превезени су у локалне болнице у околним местима Билефелду и Гутерслоху.

– Били су позитивни, све је супер било. Тај што је изазвао удес, то је било на ауто пут где су били радови, није имао возачку и пијан за волано. Још се боре за његове. Они су отишли у хотел и јутрос ус кренули за пут према Диселдорфу, треблу су стигну на авион – рекао је за „Блиц“, Богдан Маркота власник клуба у ком су наступали синоћ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!