Прочитај ми чланак

МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ О ПРОТЕСТИМА: Ако шетачи крену на Скупштину, одвалићемо их! ВИДЕО

0

Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – рекао је Петровић на трибини Вучићеве Српске деснице посвећеној Дану државности.

Петровић је окупљене на трибини позвао да постану чланови овог покрета, да како је рекао, „дају допринос својој држави, да залепе плакате Српске деснице, да постоје патриоте које ће да спрече 5. октобар“.

– Ми у свим градовима, где ови дијаболици шетају, имамо своје људе који су међу њима. Они тачно знају имена свих тих који су главни, који ту долазе, имамо све скенирано – казао је Петровић.

Каже да су на „вези са тим људима“.

– Ако случајно покушавају да пале Скупштину, ми нећемо да чекамо војску и полицију која каже „нећемо на народ“. Ја вам кажем да је Српска десница организована у свим градовима, а у Београду смо најјачи. Нећемо дозволити нови 5. октобар, има да улетимо и да их одвалимо – казао је Петровић уз аплауз објављених, види се на снимку који се појавио на друштвеним мрежама.

Подсећамо, Петровић је поново у жижи јавности, због оптужби за надрилекарство и смрт Славча Петрова и Марјана Батовца од стране њихових породица.