Прочитај ми чланак

ДЕЈАН ПЕТАР КОД ДРАГАНА ПЕТРОВИЋА: Премијерка Србије Брнабић је амерички шпијун

0

Дејан Петар Златановић, главни уредник портала Србини инфо и продукцијске куће ТВ Центар, гостовао је у емисији „Гост недеље” коју води др Драган Петровић.

Златановић који је по образовању дипломирани историчар је већ једном гостовао у овој емисији заједно са Џоном Боснићем, која је до сада једна од гледанијих на овом каналу.

Овај пут Златановић је одговарао на најактуленија питања српске политике: која је порука посете Владимира Путина Београду, каква је природа опозиционих протеста суботом, шта се може очекивати од Савеза за Србију, да ли ће бити ибзора, косовско питање и најављени митинг патриотских снага 18 фебруара за одбрану Косова и Метохије у Београду.

Златановић шаље поруку патриотским снагама у Србији да све подреде у следећим месцима одбрани Косова и Метохије и спрече настојања Вучића да тзв. „разграничењем“ преда јужну српску покрајину. Протести суботом су организовани од разноврсних снага, али Златановић позива све патриотски опредељене грађане да се придруже и усмере протесте у повољном и пожељном правцу за Србију.

Савез за Србију има широк спектар странака и организација, али његових тридесет начела су, оно што је свакако неупоредиво прихватљивије за српске интересе од постојеће политике режима. Бојкот парламента је нови моменат заоштравања супротности на линији власт – опозиција.

Ефекти руске политике према Србији и косовском питању су још недовољно сагледиви, али је јасно да је Русуиjа пре свега, али и Кина значајан међународни фактор који помаже кључно српске националне интересе.

Улога СПЦ у косовском питању је изузетно значајна и позитивна, те заједно са руском подршком, и буђењем народа, који све више и поред блокираних медија препознаје издају режима, може све заједно бити кључно у великој борби која траје. 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!