Прочитај ми чланак

БЈЕЛОГРЛИЋ: Осветничка кампања због мог политичког става

0

Глумац Драган Бјелогрлић нашао се ових дана на мети таблоида блиских режиму који су га оптужили за наводне нечасне радње.

Прошао је баш као и Никола Којо, који је на насловницама таквих медија изашао због свог ангажовања око организације протеста „Један од пет милиона“ и активном учешћу у њима.

Медија центар Београд

Иако се Бјелогрлић није активно укључио у протесте нити говорио на скуповима у српским градовима, он је 6. фебруара у Данасу на питање да прокоментарише изјаву Николе Која да ће, ако пропадну протести, отићи из земље, рекао:

„Верујем да ћемо се сви заједно изборити да до тога не дође. Ако не успемо, нека резервише још места у купеу.“

Ту изјаву су пренели многи интернет портали, па се јуче у једном таблоиду појавила сторија о том како је Бјелогрлић наводно преварио једног свог пријатеља.

– Довољно је било да изразим свој политички став „резервацијом места у Којином купеу“ па да крене осветничка кампања против мене. Признајем, очекивао сам! – изјавио је јуче за Данас Драган Бјелогрлић.

Међутим, како објашњава, није веровао да ће креатори ове кампање бити тако перфидни.

– Признајем и да нисам очекивао да средства којима се користе могу бити овако гнусна и бесрамна, па не могу ни да претпоставим шта ми се следеће спрема. Делимично задовољење сам нашао ван суда, оставком новинарке којој је срамни задатак додељен – каже Драган Бјелогрлић.

Наиме, новинарка која је писала овај текст обавестила је познатог глумца да је дала отказ због новинарског задатка који јој је поверен.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!