Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – СЛОБОДАН СТОЈИЧИЋ: Како Запад поставља и руши са власти Вучића и Ђиласа

0

Гост емисије "Интервју" продукцијске куће "Центар" био је правник и преводилац, аутор књиге "Мрежни рат против Срба" Слободан Стојичевић. Стпјичевићева књига говори о специјалним неоружаним методама рата САД против српског народа и нападу на нашу економију, медије и СПЦ.

Стојичевић каже да је Србија данас под јачим нападом него у време ратова јер сада непријатељ није видљив, а многи и не препознају да је Србија нападнута. Стојчевић је објаснио да је читајући и преводећи радове руских геополитичара Дугина, Савина и Каровина који су први у Русији писали о мрежном рату увидео потребу да се та тема изанализира на примеру америчког напада на Србију који непрестано траје.

Стојичевић у емисији објашњава шта је “тактика роја” коју запад широко примењује мобилишући поједине политичке снаге или НВО у Србији.

Стојичевић детаљно објашњава како се и са којим виљевима формирају невладине организације у Србији, који људи се бирају на њихово чело, које врсте активности се форсирају и на који начин се све финансира. Он наводи и како је једна од НВО објавила списак медија оптужујући их да су део “руске меке моћи” након чега су друге НВО по разним основама подносили тужбе против њих како би им отежали или онемогућили рад. Стојичевич објашњава да је објављивање тог. списка заправо било наређење осталима из америчке мреже да крену у напад на те медије.

Шта су циљеви мрежног рата против Србије сазнајте у емисији:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!