Прочитај ми чланак

НАЈУКУСНИЈИ ПРОИЗВОДИ СРБИЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Први „Сретењски маркет” на Златибору

0

Хотел "Златибор Мона" ове године по први пут организује сајамску манифестацију “Сретењски маркет” у периоду 14.-16. фебруара 2019. године. Тема сајма су аутентични производи и укуси Србије.

Хотел „Златибор Мона“ на Златибору први пут ове године, уз подршку Туристичке организације Златибор и Туристичке организације Ужице организује сајамску манифестацију „Сретењски маркет“, осмишљену као спој традиционалног и савременог, односно, гостима и посетиоцима ће овим поводом бити понуђени аутентични домаћи гастрономски производи и пића.

Први, са амбицијом да, кроз извесно време, прерасте у традиционални, „Сретењски маркет“ ће се одржати од 14. до 16. фебруара у конгресном центру Коледо у хотелу „Златибор Мона“ који ће на најбољи начин угостити све излагаче и посетиоце манифестације. Званично отварање и обраћање организатора најављено је за 14 часова.

Спајајући традицију и обичај српског народа везане за празновање Сретења (15. фебруара), Светог Трифуна који му претходи, као и празник Дан заљубљених, Св. Валентин, који се од скоро почео обележавати у круговима млађе популације, „Сретењски маркет“ има за циљ да посетиоцима понуди одабране аутентичне укусе: гастрономске специјалитете, вина и ракије, а све везано за традицију породичних и пријатељских окупљања поводом празника.

Концерт Звезда Гранда Небојше Војводића и Јелене Гербец

У суботу 16. фебруара са почетком у 21 час на Краљевом тргу на Златибору биће одржан концерт „ Звезда Гранда“ Небојше Војводића и Јелене Гербец.

Организатори концерта су општина Чајетина и Туристичка организација Златибор.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!