ВУЧИЋ СЕ ПРЕПАО ПРОТЕСТА: Председник отказао посету Орашцу?!

0

Према тврдњама покрета СНП Наши, председник Србије Александар Вучић је отказао посету Орашцу где треба да се одржи централна церемонија прославе Дана државности Србије - поводом два кључна историјска датума - Збора у Орашцу и подизања Првог српског устанка и доношења Сретењског устава. У СНП Наши кажу, да су на протест у Орашац позвали Марка Видојевића и Сергеја Трифуновића.

– Александар Вучић је још једном показао да се ради о најобичнијој кукавици која се плаши да дође било где, где га не чекају плаћеници и ботови – истичу у СНП Наши и додају:

У покрету кажу да је пре само пар дана из Кабинета председника Србије у Аранђеловац дошла најава да Александар Вучић долази на прославу Дана државности у Орашац, али да је после позива СНП “Наши” грађанима да дођу на прославу и кажу председнику Србије да су против издаје Косова, он је нагло променио одлуку и одустао од посете.

– Ово је и право лице Александра Вучића који по сваку цену жели да изда Косово и то у јавности представља као велику победу политике коју води, међутим када треба да чује и мишљење грађана Србије, он бежи као пацов и крије се – напомиње се у саопштењу СНП “Наши”.

                            ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

1 комент на “ВУЧИЋ СЕ ПРЕПАО ПРОТЕСТА: Председник отказао посету Орашцу?!

  1. Aljeka каже:

    Срам вас било багро. Тако за албан.. овај вашег председника??? И после нисте багра незахвална и покварена??? Срам вас било.
    Хоћу још лекова.

Оставите одговор