СНЕЖНА ИДИЛА НА ЗЛАТИБОРУ улепшава распуст

0

Да је још увек рано да се надамо пролећу, и да зима има још пуно тога да подари златној планини, уверава нас снег који од понедељка поподне пада на Златибору.

Планина је након неколико сунчаних дана поново окићена снегом, а томе се свакако највише радују гости Златибора који свој одмор и зимски распуст проводе управо на овој планини.

Иако снег пада великим интензитетом сви путеви на Златибору су проходни, а скијалишта и санкалишта пуна гостију који уживају у правој зимској идили. Санкалишта у Дино парку, код школе на Златибору и изнад језера у центру испуњена су дечијим смехом и радосним узвицима, док скијаши уживају на стазама Торника, Обудојевице и Авантура парка.

Снег ће на Златибору истим интензитетом падати и наредних дана, тако да права зимска авантура очекује и све госте који ће предстојећи државни празник провести на најпосећенијој планини Србије.

Да подсетимо, за предстојиећи празник на Златибору су припремљени богати садржаји. У суботу, 16. фебруара у спортском центру „Златибор“ биће одржан турнир у ММА борбама са почетком у 20.00 часова, а за све љубитеље доброг провода на Краљевом тргу биће организован концерт Јелене Гербец и Небојше Војводића са почетком у 21.00 час, док ће од 14. до 16. фебруара у хотелу Мона трајати први Сретењски маркет.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Оставите одговор