НАШ ПАРЛАМЕНТ Посланици не образлажу амандмане, оговарају опозицију, хвале Вучића

4

Скупштина Србије наставила је данас рад расправом о предложеном закону о изненама и допунама Закона о предшколском и основном васпитању и образовању, а представници СНС-СПС коалиције нису се јављали да образложе највећи број поднетих амандмана.

Они су, попут Маријана Ристичевића, који је „рекордер“ по броју предложених амандмана, време предвиђено да излагање користили за нападе на опозицију, која бојкотује рад парламента или на неке људе који нису у парламенту, попут глумаца Сергеја Трифуновића и Николе Које или професора ФПН Чедомира Чупића.

Марко Атлагић је, осим напада на опозицију, упутио и похвале лидеру СНС и председнику Србије Александру Вучићу, називајући га „мотором модернизације Србије“.

Атлагић је прозвао и новинаре, упозоравајући их да критика треба да се заснива на истинитости чињеница.

Чули смо ових дана да се не дозвољава критика, поготово од господе једног дела новинара. Господо новинари, критика је дозвољена и пожељна, али она се заснива на истинитости изнетих чињеница. Да ли је тако или не? Да ли то, господо новинари чините? Чини ми се да се врло мало то чини, рекао је Атлагић.

Једини који су причали о теми расправе и образлагали амандмане које су поднели били су посланици Српске радикалне странке.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

4 коментара “НАШ ПАРЛАМЕНТ Посланици не образлажу амандмане, оговарају опозицију, хвале Вучића

  1. Jay Nara каже:

    PRELETACEVICKA, DOBRO LETIS A JOS BOLJE PADAS. PRIPREMI SE ZA POSLEDNJI UZLET I PAD(INSKA SKELA).

  2. Србин каже:

    Златановићу, колико теби капље када овако коњошеш па стављаш Шешеља у ранг са Чедом? Ето он није опозиција, а она твоја антисрпска шака јада, издајника, лопова и превараната јесте. Па изгледа да ти капље и по очима.Па ти си новодосовски Вучко Вучићевић, Сунце ти пољубим. Радикали су у Скупштини потукли све режимске предлоге, док ови твоји пајају по ресторану и смишљају туристички програм по ЕУ. Хоће бити неки фото-сешн са дочека шефа Мекалистера. Каже овај твој Поздерац јуниор да ће њима у Савезу за Србију бити и више него драго да га дочекау?

  3. Dokonte de Penzos каже:

    Зуји, зуји, али на време прелети и водићеш Скупштину. (Пчелица Маја у униформи информквизиције)

Оставите одговор