ЈОВАНОВИЋ: Сви су они били на власти, ја нисам

6

Све странке које су изашле из Скупштине су биле у претходним сазивима власт, ја нисам био, рекао је лидер ЛДП Чедомир Јовановић за Прву телевизију.

„Нећемо прихватити бојкот парламента само зато што су на њега позвали Ђилас и Јеремић или њихове перјанице из Двери. Либералнодемократска партија је у Скупштини зато што се бори за Србију у Европској унији, јер брани идеју мира кроз договор са косовским Албанцима и због тога што подржава Босну и Херцеговину као модерну и ефикасну државу“.

foto: flickr

Тим речима је лидер ЛДП-а јуче објаснио став његове странке у тренутку када део опозиције не жели да учествује у раду Народне скупштине.

Шта га још дистанцира од идеја и политичке борбе коју воде неки Вучићеви опоненти, ко се на улици крије иза незадовољних грађана, како гледа на оптужбе да у његовим речима више нема критике власти, говорио је за Прву телевизију Чедомир Јовановић, председник Либералнодемократске партије.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!