Прочитај ми чланак

ПОСЛАНИК ДВЕРИ Ного се кандидује против Обрадовића за место председника покрета

0

Срђан Ного је ту одлуку саопштио и поделио са корисницима друштвених мрежа.

Посланик у Скупштини Србије је решио да се кандидује за председника Српског покрета Двери на предстојећим изборима, који ће се одржати до Видовдана. Ного је из Председништва Двери самоиницијативно иступио крајем октобра прошле године.

– Поштовани саборци, желим да вас обавестим да сам донео одлуку да се кандидујем за председника Српског покрета Двери на предстојећем изборном Сабору, о чему сам обавестио врх Покрета. Планирам да обиђем све градске и општинске организације, и упознам чланство са изборном платформом, планом и програмом. Очекујем да се видимо у вашем месту, и у конструктивном разговору заједнички допринесемо јединству и јачању Двери, и бољитку Србије. До победе, за живот Србије! – написао је на Фејсбуку и на Твитеру.

– Правда, одговорност, светосавски национализам. За живот Србије! – закључио је правник и члан Двери.

Посланик Ного је узбуркао јавност после гостовања у емисији „У центар“, продукције Србин.инфо, када је оштро критиковао Даблински споразум у вези миграната, а недавно је на протестима против режима Александра Вучића поново доспео у центар пажње због „случаја вешала“.