Прочитај ми чланак

ФЕДЕРЕР ЖЕЛИ ТИТУЛЕ НА НАЈВЕЋИМ ТУРНИРИМА Циљ ми је да побеђујем Ђоковића и Надала

0

Мотивисан сам, осећам се добро и радујем се свему што будућност носи. Вимблдон је моја највећа жеља - поручио је Роџер

Тренутно шести тенисер света Роџер Федерер, открио је своје циљеве у текућој сезони.

Роџер Федерер Фото: Танјуг/AP

– Настављам своју каријеру. Мотивисан сам, осећам се добро и радујем се свему што будућност носи. Циљ је увек био да играм на довољно високом нивоу да могу да победим Рафу и Новака. То истовремено значи да сам спреман и за највеће титуле- истакао је Швајцарац.

Некада први рекет света је сезону почео на Аустралијан опену, где је изгубио у четвртом колу од Стефаноса Циципаса. Он тренутно на својим трофејним полицама има 99 пехара, што га ставља на друго место у историји, одмах иза Џимија Конорса, који је у својој дуговечној каријери освојио 109 титула. Шансу да упише троструку цифру на „освајчком бројчанику“, имаће наредне недеље у Дубаиjу, а легендарни тенисер истиче. А, на листи такмичења која следе једно име посебно издваја – Вимблдон.

– Вимблдон је највећа жеља. Пре њега ту су Дубаи, Индијан Велс и Мајами. Заиста бих желео да сезону почнем на прави начин, те да онда остварим добре резултате на шљаци и на Вимблдону. До краја године се надам добрим резултатима на Ју-Есопену, као и Лејвер купу и завршном мастерсу- закључује Федерер.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!