СПЛИТСКИ ОДБОРНИК: Делије драге, какво је море у фебруару

6

Члан градске скупштине Сплита Мартин Паук огласио се поводом напада на ватерполисте Црвене звезде у Сплиту објавом на Фејсбуку у којој, мада осуђује физичко насиље, српске ватерполисте оптужује да су сами криви за напад.

„Да сте у миру прошетали Ривом у суботу у подне, негде код фонтане стали, направили селфије и ставили их на Инстаграм, те се ку**или својим јаранима у Београду и поносно им причали како сте прошетали центром Сплита у дресовима Звезде, а да вам нико није ништа могао јер сте ’моћни‘, ’огромни‘, ’снажни‘. Сада им, бре, причајте какво је море у фебруару“, поручио је Паук, преноси „Индекс“.

Паук, који је члан странке Независни за Хрватску и који ради у Хидрографском институту у Сплиту, пре ове поруке написао је како су сплитски ватерполисти пре утакмице шетали Београдом без јасно видљивих обележја клуба, да су говорили екавицом, али да су у ресторану ипак били препознати и названи усташама.

„Јесте ли из ове кратке приче успели да схватите поуку? Јесте ли приметили разлику између хрватских ватерполиста који дођу у Београд, обуку цивилну одећу без икаквих навијачких обележја, а са друге стране понашање српских ватерполиста који се шепуре сплитском Ривом у дресовима Црвене звезде са ставом ’види нас колики смо, не може нам нико ништа‘“, написао је Паук, преноси Танјуг.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

6 коментара “СПЛИТСКИ ОДБОРНИК: Делије драге, какво је море у фебруару

 1. Кнез Вишеслав каже:

  Делије су потурице и припадници турске војске! Делије потурице као што знамо из историје су настале од шљама Србског народа који је прешао на ислам. Овај што је скочио у море и говорио да није србин је класични делија. Тако да вам то и није неки успијех усташка багро шљам тјерати у море на купање

  1. S Pala каже:

   Стисло се јунаку на одређеном мјесту па се дере да је Црногорац, није он Србин. Мученик! А хтио би српску славу. Гњида!

 2. НЕВЕСИЊСКА ПУШКА 1875 каже:

  Ахахахахах ,,црвени,, спљет;))),,два камиона усташа,, ,,антифашистичка ндх,)))
  Из овога хрвоусташе говори отворени фашизам и нетрпељивост према свему што је србско.
  Једини ,,ресурси,, који данас одржавају у животу неондхазију су ,,обновљиви извори енергије,, које проналазе у мржњи према Србима

 3. Зарја, Зарја каже:

  Мали хрчки се курче преко друштвених мрежа, па и у лику локалних власти. Лепо кажем да су овај инцидент намерно изазвали да би понизили, али понижење је, упркос томе, само хрватијанско. Какви примитивци, Боже драги!

 4. Pravedni Srbin каже:

  Po meni ,ali iskreno samo budala može da ode u neprijateljsku zemlju,pogotovo grad Split,gde čak možda i najveći broj Srbomrzaca (valjda zbog delovanja JNA), da tamo ode i šeta u dresu zvezde !?Pa ja sam bio u Nesebaru u Bugarskoj na more kad je lik popio batine pijan,šetao u dresu zvezde i to ne od Bugara nego od navijača Lacija,menjao program u kafiću da gleda zvezdinu utakmicu a ovi njih 10setorica gledalo Lacio…Ako već ideš u Ustašiju, bar ostani neprimetan ,bez KURČENJA!

  1. Дуња каже:

   Није се он курчио, да се заиста курчио, они би оћутали…не причај, ако ниси био….

Оставите одговор