Прочитај ми чланак

МЕДЕНИЦА: Достојни Србије – кривична пријава против Вучића и Брнабичке

0

Дужан сам барем слово људима који свакодневно стоје пред зградом тужилаштва у Катанићевој, на ехо од тамјаништва Храма Светог Саве, безмало неприметни, тек шачица…

Не шака јада већ шачица непосустајних и одважних!
Шачица која је учинила оно због чега заслужују да сви до једног станемо уз њих- поднела кривичну пријаву за злочиначко удруживање против Александра Вучића, Ане Брнабић и још сијасет крвника будућности Србије коју су подвели белосветском олошу зарад бедног постојања у лажи, крађи и пакту са самим ђаволом у издаји векова минулих и будућих!

Није то тек мртво слово на папиру већ тапија која нам је у завет остала од прадедова за праунуке да сачувамо ову светињу јер задњи је час, заиста задњи и ту више нема премишљања нити бдног изговора да појединац не може ништа да учини против ове пошасти која прети да од Србије начини пустахију убеђујући нас како је и то још једна од капиталних инвестиција!

ема капиталније инвестиције до оне да будемо достојни Србије (баш како се овај покрет зове) без обзира на цену коју ћемо платити, јер ништавно је све у односу на цех који су накупци будућности начинили убеђени да смо народ тишине и страха који ће ћутке и у самртној тишини поћи на сопствено опело!

Е, па неће, фукаро! Нећете, вала, дочекати да Србији одлазите на задушнице свечано пресецајући врпцу свог лелејског учинка!

Мрак је, безумници, најгушћи пред зору, а ову ћете озорити тамо где велеиздајницима и приличи тугаљиво загледани у неба што промиче кроз решетке као кроз сито у којем ћете остати с талогом муља, блата и смрада сопствених пасјалука!

Стајаћу уз ове људе убеђен да ће се наћи довољно куражан тужилац да кривичном пријавом подигне бедеме над вама, јер вам издаја Косова и Метохије и подвођење наше свете и премиле Србије ђавољем НАТО пакту неће проћи!

Неће, будите убеђени! Ваше кошмарне ноћи неће бити наша сванућа, верујте, колико год мислили да џиповима, безвратим типовима и батином можете покрштавати овај народ у веру своје невере и мржње према Србији!

Да, безумно, бездушно и уз урлик нечастивог презирете Србију јер ко и помисли да Србија може без своје заветне светиње, без своје колевке и васкрсења, и да јој је место у строју звери крвавих руку и очњака НАТО пакла (што сте идајничким ИПАП споразумом учинили али све чините да се о томе не говори ни реч)- тај о Србији не зна баш ништа али силно жели да је преметне у рањену и беспомоћну ловину махнитих хајкача!

Одговараћете за све- тачку по тачку кривичне пријаве коју је поднела ова шачица људи јер није то јалово слово неколицине залуђених вером у правду, већ тестамент свакога од нас!

Не, не ликујте прерано, није тестамент беспомоћмо умирућих већ оних спремних да умру за Србију какву су нам свети преци оставили да је сачувамо за неке боље и достојније од нас!

Тестамент у којем ће писати да деци остављамо једино оно што је вредно помена и наследстава- слободну, поносну и славну Србију!

Србију која ће се рађати, крштавати, венчавати, умирати и васкрсавати на Косову и Метохији!
Србија коју нећете као јаничара повести да пољуби скуте НАТО везирима- никада! НИКАДА!

Србија коју никада, нико више неће терати да у црнини сумануто игра и подврискује на гробу свог детета!
Србија коју ће на вашу жалост будити благовесна јутрења грачаничког сестринства и причешћивати мило братсво Зочишта!

ФОТО: Фејсбук профил – Достојни Србије

Србија која ће се у Призрену умивати Бистрицом и спокојна стјати у молитви под иконом у Пећи!

Србија која вас неће заборавити, како бисте сино желели, да јој се не бисте поновили!

Достојни Србије!

Варате се ако мислите да нисмо и да сте убили у нама Газиместан, врлети Албаније, Кајмакчалан, Мојковац, Кошаре, Паштрик, Дреницу, Бајгору, Шару, Ораховац, Велику Хочу, Книн…

Варате се ако и помислите да ћете нас пронаћи у својим кошмарима…

Дуговао сам ово слово, рекох, тој шачици куражних!
Не због њих, не познајем их, нисам члан покрета (чух за њих и кривичну пријаву) нити ћу бити и једног осим оног у којем нећемо бити прећутана срамота наших потомака!

Достојни Србије, две једноставне а најнасушније речи!
Достојни Србије- достојни Господа и завета векова прошлих за векове будуће!

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!