Прочитај ми чланак

ХОРОР У СПЛИТУ: „Заклаћемо те не будеш ли скинуо мајицу“

0

Директор ватерполо клуба Црвена звезда Игор Милојевић открио је детаље после шокантних сцена које су његови ватерполисти доживели у Сплиту.

Ватерполисти Црвене звезде нападнути су током боравка у једном сплитском локалу пред утакмицу са Морнаром.

Милојевић је, гостујући на ТВ Прва, причао о немилим сценама у Хрватској и обелоданио шта се тачно тамо десило.

Звездини ватерполисти су у нападнути у суботу, да би у Београд стигли у јутарњим сатима у недељу.

„Имали смо кратак брифинг, они су уморни и под великим стресом и шоком. Алесандро Краљ је доста утучен. Било је доста необјективног писања од стране хрватских медија, где су, на онако мало шаљив начин, покушали да опишу доста драматичну ситуацију“, рекао је Милојевић за ТВ Прва.

„Играчи су ми рекли да то није било нимало безазлено. Они су у добром физичком стању, али психички нису. У шоку су“, додаје Милојевић.

Голман Звезде Алесандро Краљ је добио фрактуру носа и морао је да скочи у море „како би се спасао“.

Милојевић је рекао да су поменутом Краљу, који је скочио у море, претили клањем.

„Заклаћемо те не будеш ли скинуо мајицу“, претили су Краљу, а препричава Милојевић.

Директор Звезде је објаснио целу ситуацију из локала у Сплиту.

„Они су седели у кафићу, што је обичај када одемо у неку страну земљу. Били су прекривени јакнама, обучени ‘цивилно’ и нико није био у дресу. Сандро (Краљ) је имао испод јакне обележје Звезде. Конобар им је пришао и питао их ‘Шта то тражи овде?'“, рекао је Милојевић и наставио:

„Играчи су сматрали да исто тако како се осећају Хрвати у Београду они могу да се осећају у Сплиту. Када су видели да ту нису добродошли кренули су да напусте локал. Конобар је звао ‘своје’ и одједанпут се појавило њих петорица“, казао је Милојевић.

Он се присетио ситуације када Сплићани су дошли на гостовање у Београд и додао да су они тада „нарушили клупску етику јер су носили гаће Торцида“, а на питање констатацију водитељке програма „да им није фалила ‘длака са главе’ Милојевић је то потврдио и додао „да никада ни неће“.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!