ДРАМАТИЧНО: Полицајац се убио у седишту МУП Србије!

0

Полицајац Б.Ж. (38) починио је самоубиство на радном месту у згради Сив 1 (Палата Србије), на Новом Београду, саопштио је Полицијски синдикат Србије.

„Наш колега је дигао руку на себе и то је велика трагедија. Желимо његовој породици да изразимо најдубље саучешће. Из врха МУП Србије нисмо чули ни речи поводом ове трагедије, а полицајаца који дижу руку на себе је све више“, наводи се у саопштењу.

Према подацима њиховог тима психолога, просек година особа које су починиле самоубиство у Србији је 54, док је у полицији 36 година. На годишњем нивоу око 10 припадника полиције подигне руку на себе. Више полицајаца страда од своје руке, него од руке криминалаца.

„То показује какво је стање у МУП Србије већ годинама, где брига за појединца није адекватна. Иако радимо неке од најтежих послова, одговарајућа психолошка помоћ полицајцима изостаје. Док буде тако, овакве трагедије ће се нажалост дешавати“, каже Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

5 коментара “ДРАМАТИЧНО: Полицајац се убио у седишту МУП Србије!

 1. Аца Тодоровић каже:

  Да је полицајац хтео да се у“бије, сигурно то не би учинио на радном месту.одувек се знало како пролазе полицајци који сазнају више него што треба. Сетимо се како је убијен полицајац који је изнео податке о криминалу необавештеном Коштуници, да се ни необавештени не сећа да је само 15 мин пре у“биства тај полицајац био код њега.
  Полиција је, као и све друго под удбашком и масонском контролом, и у полицији нема места за оне који више знају него што би требало.

 2. perungromovnik каже:

  Рокнули га јер је видео (чуо) нешто што није било за јавност….

  1. mare каже:

   Могуће а можда није могао да борави у обору.

 3. Сава Љотићевац каже:

  Какви га јади притискаше,мученика.Нико му није помогао.

  1. Аца Тодоровић каже:

   Јад да је знао више негошто је треба. Као награду добио метак у чело и пиштољ у руке.

Оставите одговор