ПОВОРКА „БУДИТЕ СЕ СТУДЕНТИ“ КРЕНУЛА НА ПРОТЕСТ „Један од пет милиона“ (ВИДЕО)

0

– Под слоганом „Будите (се) студенти – 1 од 5 милиона“ почело је окупљање студената различитих факултета испред студентског дома „4. април“ на Вождовцу одакле ће кренути у шетњу како би се придружили протесту „Један од пет милиона“ у центру Београда.

Испред студентског дома у београдском насељу Вождовац окупили су се млади са Факултета политичких наука, Факултета организационих наука, Саобраћајног факултета, Фармацеутског факултета, Електротехничког факултета и Више школе електротехнике и рачунарства.

Колона студената ће се на Славији након 17 часова спојити са колоном студената Правног факултета, а потом наставити ка Теразијама.

Једна колона студената и грађана са Новог Београда ће кренути од Сава Центра и придружити се протестима.

У најави окупљања они су позвали све колеге, професоре, асистенте и грађане незадовољне стањем у друштву и покажу „да студенти у Србији не ћуте и не спавају, већ да су увелико будни“.

Ово окупљање је наставак акције од прошле суботе када су се испред Факултета политичких наука окупиле колега са тог и Факултета организационих наука и у протестној поворци кренули на скуп „Један од пет милиона“. Студенти су на тај начин изразили и солидарност са око 1500 чланова акдемске заједнице, професора, асистената и сарадника у настави који су потписали писма подршке грађанским протестима.

Povorka "Budite se studenti" kreće na protest #1od5miliona

Posted by Danas on Субота, 09. фебруар 2019.

Под паролом „Један од пет милиона“ одржавају се протести незадовољних грађана већ девет субота за редом у Београду а у међувремену се укључило и око 40 градова широм Србије.

На платоу испред Филозофског факултета у Београду вечерас се одржава јубиларни 10. протест грађана незадовољних стањем у друштву са главним захтевом за оставком председника државе Александра Вучића.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

4 коментара “ПОВОРКА „БУДИТЕ СЕ СТУДЕНТИ“ КРЕНУЛА НА ПРОТЕСТ „Један од пет милиона“ (ВИДЕО)

 1. perungromovnik каже:

  Држи се Србска младости! Мотке у руке и удри док се не усеру од батина!

 2. disqus_Ns9vP2Ykwt каже:

  Обавештење за ботове.Оформљена је група од ИТ стручњака који ће идентификовати ботове . А у току је формирање групе такође стручних лица кој ће уразумити ботове. Па срећно ботови… И размислите . Да ли вреди за тај новац то радити…

 3. Љубен Момчиловић каже:

  ОПЕТ БОТОВИ ПЉУЈУ ПО СРБИМА ЗА ЈЕДАН СЕНДВИЧ ОНИ БИ БИЛИ ГОРИ ОД УСТАША ЗА ТРИ СЕНДВИЧА

 4. Mika Mikic каже:

  Међу протестантима има сигурно знатан број поштених људи. Али ови остали и читава та врхушка и организација са симболом песнице тако ме неодољиво подсећа на сорошеву организацију обарања Милошевића користећи се незадовољством народа за своје циљеве. Јер и ово прави срђа поповић?

Оставите одговор