Прочитај ми чланак

ПЉАЧКАШКА ПРИВАТИЗАЦИЈА Комерцијалне банке у најави

0

Саопштење Српског покрета Двери поводом најаве о приватизацији Комерцијалне банке.

Како сазнајемо из медија, ускоро следи продаја државног дела Комерцијалне банке. Држава поседује скоро 42% акција и по договору са ММФ-ом рок за продају тих акција истиче крајем фебруара.
Неадекватна политика која је вођена претходних година довела је до тога да вредност Комерцијалне банке опадне на 320 милиона евра. Сматрамо да ће и ова продаја државне имовине бити испраћена низу малверзација и да ће користи имати само повлашћени чланови власти, на уштрб државе и њених грађана.

Википедија – Wikipedia

Заинтересовани за куповину је инвестициони фонд америчког бизнисмена Тима Колинса, који је заједно са бившим америчким секретаром Џоном Керијем прошлог пролећа посетио Београд, не би ли договорио што (по њега) бољу понуду.

Власт већ годинама ради против државних интереса и распродаје имовину наше земље по изузетно ниским ценама, тражећи оправдање у либералној економији и приватизацији, која је добар изговор за пљачку грађана и државе.

Српски покрет Двери је против пљачкашких приватизација које су годинама уназад постале саставни део продаје државне имовина. Томе се мора стати на пут и упозоравамо власт да је смењива и да ће доћи време када ће пред судом одговарати за своја (не)дела.

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!