Прочитај ми чланак

МИХАИЛО МЕДЕНИЦА: Од нарко-боса до Коридора 10 и није тако далек пут

0

Забрињавајуће нам лако промиче суштина, а суштина је сва гадост и глиб система који није успоставила ова власт, али га јесте довела до савршенства и смисла свог жалосног постојања а гласи проклето једноставно: ако икада одемо с власти рушевине за нама нико неће моћи да раскрчи, а уколико то и успе испод њих неће бити ничега!

У том и таквом систему је Драгослав Космајац најпре највећи нарко- бос откад је света, века и дроге; човек чије је име смео да помене само ОВАЈ који сабајле куне човека а увече се куне у њега, да би на послетку био оглашен светитељем малтене, чије подвижништво и доброчинство превазилази границе светоотачких писанија!

Дакле, не само што је Драгослав Космајац преименован у општенародног дека Драгослава а сви ми у Хајди која му се неизмерно радује, већ је преметнут у црвено слово о које се не ваља радити, док оно ради пуном паром!

Додуше, не драги дека Драгослав већ син му Лазар, дечарац чија је фирма волшебно добила јако уносан послић на обезбеђивању деонице Коридора 10, још за мандата оне погани од Зорана Бабића који је из моралних разлога поднео оставку док му не нађу још бољу синакуру негде у сенци, само да прође “четрдесетица” сиротој жени коју је убила бахатост осионе фукаре!

И, нема ничег спорног, заиста, што је фирма са свега једним запосленим добила свој део колача на Јеринином Коридору 10, осим што је све спорно!

Не због тога што лино имам нешто против млађаног Космајца, већ што је председник лично имао не нешто против већ све живо, утемељено на непобитним доказима који би требало да га отерају на робију од једно два и по живота али, ето, чудни су путеви Господњи, али још чудније странпутице ове погани од власти!

Тата већи нарко дилер од Пабла Ескобара, бегунац, ухапшеник, па осуђеник за прелазак улице ван пешаког прелаза, малтене, а потом у знак извињења награђен не тако уносним послићем као што је трговима дрогом на вееееелико и мало али довољно добрим да се има за црне пензионерске дане.

Добро, не тата већ син, под јако сумњивим околностима и са, поновићу, једним запосленим у фирми која би требала до одради тако велики, озбиљан и уносан посао, но шта ја знам, можда само видим црнило тамо где га у белилу напредњачке магле нема ничега до рушевина за које нас убеђују да су заправо темељи…

Можда је дека Драгослав заиста чист ко Вулинова суза, али онда неко мора да одговара што га је прозвао као највеће зло које ходи Србијом откад су Кркобабићи позапошљавали диносаурусе у управним одборимима, не знам..?

Можда ОНАЈ који је својевремено театрално изговорио његово име ко клетву а потом заћутао као што кукавички увек чини?!

Или ћемо, пак, ми јер, реално, док је шарлатан председник државе сви смо дворске луде у његовом потемкиновском замку, а он само чини оно што му се може- све!

Тај се и у Косово и Метохију заклињао а данас би дао све да нема ни тог метра за који се тако грчевито “бори”, па шта је спрам тога један Космајац- јуче дилер данас отац успешног предузетника?

Неправда је исправљена и само то је важно, а на правду ћемо морати да сачекамо још мало, ено се у тангицама увија око шипке за пробрану и богату клијентелу…

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!