Прочитај ми чланак

НОГО ЈОШ У ДЕЦЕМБРУ НАЈАВИО ВУЧИЋЕВУ ФАРСУ Ухапшен СНС председник општине Гроцка!

0

Председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић ухапшен је данас због сумње на подстрекивање паљења куће новинара Жиг инфо Милана Јовановића, потврђено је Инсајдеру у Другом основном тужилаштву.

Из Тужилаштва је за Инсајдер речено и да је Симоновићу одређено задржавање. Портал из Министарства унутрашњих послова није добио потврду да је председник општине Гроцка Симоновић ухапшен.

Како пише Цензоловка, Симоновића су полицајци у цивилу ухапсили у једном ресторану у Гроцкој.

Новинар Милан Јовановић, коме је спаљена кућа у Врчину 12. децембра прошле године, Симоновића је директно оптужио као главног налогодавца тог злочина због текстова које је Јовановић на порталу Жиг инфо објавио о корупцији, криминалу и малверзацијама општинским новцем током гасификације ове општине као и у другим случајевима.

Јовановић је тада навео да је и раније добијао претње, да су општинске инспекције хтеле да му сруше кућу, да су му инспектори лажним налозима искључили воду и канализацију, као и да је налогодавац у свим тим случајевима био управо Симоновић.

У међувремену, 31. децембра, Драгољуб Симоновић, кога је Српска напредна странка изабрала на место председника општине, поднео је тужбу против Жељка Маторчевића, уредника портала Жиг Инфо, као и Милана Јовановића због увреда.

Други основни суд у Београду 15. јануара одбацио ову тужбу.

Маторчевић је у Гроцкој физички нападнут у октобру, после чега је завршио у болници.

ПОГЛЕДАДАЈТЕ КАКО ЈЕ СРЂАН НОГО У ДЕЦЕМБРУ НАЈАВИО У ЕМИСИЈИ „У ЦЕНТАР“ ХАПШЕЊЕ „СИМЕ ЦИГАНИНА“ ЗА ПАЉЕЊЕ КУЋЕ И КОМПЛЕТНЕ ИМОВИНЕ НОВИНАРА, КАО И ДА ЋЕ ВУЧИЋ НАЈАВИТИ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗА ШТАМПУ ТО ХАПШЕЊЕ И ШТА ЗАПРАВО СТОЈИ ИЗА ТОГА (59.00 МИНУТ ЕМИСИЈЕ)!