• Почетна
  • ВИДЕО
  • Уз мистичан и диван инструментал, Песма Златног змаја, желимо вам угодну ноћ
Прочитај ми чланак

Уз мистичан и диван инструментал, Песма Златног змаја, желимо вам угодну ноћ

0

Естас Станислав Тоне (Тонне) је модерни трубадур, рођен у Украјини.

Од 2002. Естас путује и наступа широм света развијајући и усавршавајући једниствен стил. Његова музика је спој класичне структуре, технике фламенко гитаре, циганске музике, рок музике, модерне Латино и електронске музике.

Естас Тоне свира на акустичној гитари са шест жица и користи технику свирања прстима која комбинује соло, ритам и континуалну бас-линију, као и појачала која заједно стварају један моћан, одзвањајући звук. Он свира гитару као оркестар али на једном инструменту. Његова музика представља експлозију страсти и живота.

У неким тренуцима његова музика је динамична и радосна, а у другим пуна туге и меланхолије, али, она инспирише, опија и хипнотише.

Током последњих седам година, Тоне је привукао верну групу “андергроунд” поштовалаца, од уличних концерата и наступа на фестивалима, до концерата у клубовима и малим салама. Од 2003. продао је преко 50.000 дискова, има верну публику на друштвеним мрежама и сајтовима који промовишу независну продукцију.

Као савремени трубадур, Естас Тоне путује на безброј места и налази се у бројним културним окружењима, његова појава привлачи пажњу, а тајна око његовог имена и мистерија око његове личности остављају могућност интерпретације.

“Током бројних сеанси, музичких сесија, који трају и до пет сати, видео сам и осетио неку невероватну магију… Без обзира на место дешавања. Увек је као да доживљавам чудо”, каже Тоне.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!