Прочитај ми чланак

ЗАВЕЈАНА СРПСКА И БИХ: Километарске колоне због сметова, мушкарац из БЛ преминуо

0

Хитна помоћ Дома здравља Јабланица вечерас је обавештена да је мушкарцу из Бања Луке у једном од аутомобила у километарској колони у Јабланици позлило, а како је потврђено, он је после тога и преминуо, објавио је аваз.ба.

Одмах по позиву службеници Хитне помоћи из Јабланице су изашли на лице места и мушкарцу указали медицинску помоћ и превезли га у Дом здравља.

– Ради се о мушкарцу са иницијалима Д. К. (73) из Бањалуке, који је примљен у Хитну помоћ у Јабланици без свести и знакова живота. Констатовали смо да је смрт наступила моментално – рекла је дежурна докторка у Дому здравља Јабланица др Зијада Шкобаљ.

Према њеним речима, несрећни мушкарац је био срчани болесник, а из Бањалуке је са својим пријатељима кренуо у Невесиње на додатне здравствене прегледе.

Подсетимо, снег који од јутрос пада на подручју Јабланице парализовао је овај део Босне и Херцеговине. Деоницу овог пута у дужини од око 70 километара чисте две грталице, а колона возила се пружа на десетине километара. Ситуација је у овом делу БиХ алармантна јер се у колонама налази доста деце, као и аутобуса који цели дан стоје заглављени.