Прочитај ми чланак

ТРИФУНОВИЋ: „Пуцају“ на мене из свих расположивих оружја

0

Немам намеру да тужим Биљану Србљановић.

Својом објавом није рекла ништа о мени, а нажалост, рекла је доста тога о себи – каже за Данас глумац Сергеј Трифуновић, који се поново нашао на насловним страницама таблоида због фејсбук објаве драматуршкиње Биљане Србљановић.

Сем личних увреда, она је изнела и оптужбу да је Трифуновић одговоран за убиство Зорана Ђинђића.

– Да ли ико нормалан може да поверује у такву изјаву? Па јавност се већ два дана спрда са том њеном реченицом. Наравно да ће таблоиди стати на њену страну јер су они Вучићеви а Биљана је најбоља другарица Ане Брнабић. Сем тога, показала је и да је проста и да је јако заболела истина. Зато је тако и реаговала – истиче Трифуновић.

Та истина је, додаје, чињеница да је Србљановић била десничарка, чланица „Белих орлова“.

– Када бих тужио све који су ме клеветали и пласирали лажи о мени, не бих излазио из суда. Борити се против тога би било као да ударам главом о зид. На мене пуцају из свих расположивих оружја. Никада ништа нисам демантовао, па нећу ни сада. Моја реакција на лажи је увек била да не реагујем. Чим уђете у блато са њима, постајете свиња – каже Трифуновић.

Једини судски спор који је покренуо је против таблоида Српски телеграф, који је недељама водио кампању против глумца оптужујући га да је проневерио новац за лечење деце преко своје хуманитарне организације „Продужи живот“. Припадници Одељења за организовани криминал су готово месец дана „чешљали“ папире фондације, али јавност још није упозната са резултатима истраге.

– Ништа нису нашли, зато и нема никакве објаве. Тужба коју сам покренуо иде брзо, као и све у Србији. Да није било у питању блаћење организације која сакупља новац за лечење деце, не бих ни њу покренуо – наглашава Трифуновић.

О уласку у политику

Упитан да прокоментарише своју кандидатуру за лидера Покрета слободних грађана, каже да ће о томе говорити након изборне скупштине ПСГ 26. јануара. „О том, по том“, поручио је Трифуновић.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!