Прочитај ми чланак

ПРОТЕСТИМА СЕ ОД ПЕТКА ПРИДРУЖУЈУ Врање и Младеновац!

0

Грађанска иницијатива Врања обавестила је грађане да ће шетња против режима Александра Вучића а под називом “1 од 5 милиона” у Врању први пут бити одржана у петак, 25. јануара од 18 часова на градском шеталишту.

Ова до сада непозната иницијатива позвала је све Врањанце “који мисле да заслужујемо да живимо боље, да се запошљавамо без партијске књижице, да не морамо да одлазимо из свог града да бисмо преживели” – да се придруже протесту.

Из Иницијативе тврде да је скуп пријављен и да су га надлежни одобрили.

– Драги Врањанци, не дозволите да вас из свог града протерују они који су мање способни од вас али су узурпирали власт и сматрају да су изнад закона и правде. Доста је понижавања, потцењивања, вређања…

Време је да се, без страха, покаже отпор њиховој самовољи. Зато ћемо шетати овог и сваког наредног петка, као и остали градови Србије – каже се на крају саопштења, потписаног са “Грађанска иницијатива Врања”.

Истог дана, у исто време, протестима ће се прикључити и Младеновац, а на првом скупу „1 од 5 милиона“ у овом граду окупљење ће поздравити Марко Видојковић, један од водећих писаца млађе генерације у Србији.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!