Прочитај ми чланак

OДГОВОР САВЕЗА ЗА СРБИЈУ НА ЗАХТЕВ народног протеста упућен опозицији

0

„Савез за Србију подржава грађанске протесте од самог почетка и они су аутентичан израз грађанског незадовољства начином на који актуелна власт води ову земљу”, каже се у саопштењу овог опозиционог савеза и у коме се још и истиче:

„Јучерашњи протест је показао да то незадовољство треба да се артикулише у политички план, да грађани очекују од нас из опозиције да тај план представимо и да желе гаранције да ће се он после смене Вучића стварно спровести.

Савез за Србију прихвата ту врсту одговорности. Сматрамо да су платформа СЗС од 30 тачака и документ опозиције о изборним условима добра полазна основа и да је прелазна влада стручњака у којој неће седети нико од нас лидера опозиције најбољи гарант да неће све остати исто када сменимо ово зло.

У наредном периоду позваћемо и друге колеге из опозиције, јавне личности, синдикате и удружења грађана како бисмо на овим основама заједно формулисали план који ћемо представити јавности и иза кога би требало да станемо сви заједно као што стојимо и ходамо заједно на протестима претходних осам недеља.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!