Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Вучић ће пре издати Косово него што ће дати Пинк (ВИДЕО)

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић, са десетак присталица, дошао је испред зграде телевизије Пинк, како би указали на то да је, према његовим речима, телевизија Пинк „срце режима Александра Вучића и пропагандни центар Српске напредне странке“.

Они су са собом понели лутку председника Вучића у затворском оделу, као и лутке власника Пинка Жељка Митровића и главног уредника Информера Драгана Ј. Вучићевића.

Присталлице Двери предвођене Бошком Обрадовићем, након његовог кратког обраћања, кренуле су у „продужену“ шетњу до РЕМ-а и испред редакције Информера, да би се, како је планирано, прикључили протесту на платоу испред Филозофског факултета у 18 часова.

Бошко Обрадовић: Зашто сам шетао стазама Вучићевих лажи

Пре одласка на Плато у 18 часова, председник Двери је одлучио да прошета од ТВ Пинк до РЕМа и Информера, па заједно са грађанима на протесту и до РТС, како је он рекао Стазом Вучићевих лажи и да кроз тај перформанс покаже подршку захтеву протеста који се односи на слободу медија.

„ТВ Пинк је извор а РТС утока медијских проблема у којима се налазимо. ТВ Пинк је срце Вучићевог система који ће бранити тенковима ако затреба. То није телевизија већ пропагандни центар. Вучић ће пре издати Косово него што ће дати Пинк.“ – рекао је Обрадовић.

Он је присутнима показао лутке Жељка Митровића и Драгана Ј. Вучићевића јер су по њему они два кључна лика трагедије у којој живимо.

„Србијом се влада путем ријалити шоуа, а један од највбећих је онај који траје 24 сата, а то је политика АВ. РЕМ је проблем зато што не ради свој посао и дозвољава злоупотребу свих телевизија са националном фреквенцијом у пропагандне сврхе власти. Информер је медијско смеће које треба да заврши у канти. РТС је брука српског новинарства, а Бујошевић и Стефановић најгоре слуге свих власти. Без слободе медија у Србији нема слободних избора и зато се прво за ово морамо изборити да би у Србији дошло до било каквих политичких промена.“ – рекао је Обрадовић.

Он је испред Пинка поновио да ће у Србији наступити политичке промене кад Жељко Митровић заврши у затвору, а ТВ Пинк буде одузета национална фреквенција.

„Али Жељко Митровић све ово не би могао да ради да нема Александра Вучића. Зато овом медијском туром носим и лутку АВ у робијашком оделу и доносим је на протест као нову тему, тему свих тема: када ће они који нас пљачкају, лажу и понижавају коначно завршити у затвору.“ – истакао је он.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!