Прочитај ми чланак

САТИМА СКРИВЕН ЧЕКАО ПРИЛИКУ: Шешељ преварио Путиново обезбеђење

0

Силна жеља лидера радикала Војислава Шешеља да уживо види председника Русије Владимира Путина била је изгледа јача и од великих мера обезбеђења и строгог протокола делегације!

Наиме, Шешељ тврди да је успео да се провуче „испод радара“ тако што је пре свих ушао у Храм Светог Саве и сатима скривен чекао Путина и председника Србије Александра Вучића да дођу у обилазак ове светиње.

– Решио сам да покушам да упознам Путина и успео сам! Ушао сам у Храм Светог Саве пет сати раније, сакрио сам се у неки део где је складиште, то је као неки магацин. Ту сам се укочио. За тих пет сати нисам ишао ни до ве-цеа, нисам имао мобилни телефон, нисам имао ни воду. Уста су ми се осушила, а кичма ме боли јер сам седео на једној дрвеној столици. Ма, скроз сам се укочио, али је вредело – прича Шешељ за Курир.

А да су се ризик и упорност исплатили, каже он, доказ је што се видео очи у очи са шефом Кремља.

– Кад су кренули да излазе из крипте, ја сам уграбио прилику и искочио пред њих! Нико није могао да дође себи од запрепашћења, то је било као да се дух појавио. Мислио сам да ће патријарх да се онесвести. Онда сам се руковао с Путином и рекао ко сам, а он је климнуо главом и срдачно одговорио да ме је пратио у Хагу. На то је Вучић додао: „Војо, па тебе сви у Русији знају“ – додаје Шешељ тврдећи да му се Путин „срдачно насмејао и пружио руку и десет минута смо стојећи разговарали“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!