ХАРАДИНАЈ: Верујем у САД, подржавају нас од 1999.

4

Приштина -- Косовски премијер Рамуш Харадинај изјавио да САД неће престати да подржавају Приштину, без обзира добио он визу или не.

Харадинај је током сусрета са 120 студената из Беча и Венеције, који бораве у Приштини у оквиру студијског програма о демократизацији и људским правима, рекао верује у САД и да поверење и подршка коју Америка пружа Косову од 1999. неће неће нестати, пенела је ГазетаЕxпрес онлајн.

EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Он је раније потврдио да су САД одбиле његов захтев за визу и да ни ове године неће моћи да присуствује традиционлном Молитвеном доручку у Вашингтону.

Приштински медији тврде да је Харадинај добио одбијеницу зато што не пристаје да укине наметнуте стопостотно увећане таксе на производе из Србије и БиХ. Иначе, то је други пут за годину дана да је Харадинају одбијен захтев за визу САД.

Почетком јануара прошле године САД су одбиле његов захтев за визу, након што је у парламенту покренута иницијатива за опозив одлуке о формирању Специјалног суда за ратне злоцине тзв. ОВК.

Харадинај је то рекао током сусрета са 120 студената из Беча и Венеције, који бораве у Приштини у оквиру студијског програма о демократизацији и људским правима, пенела је ГазетаЕxпрес онлајн.

САД, казао је, Косову помажу од 1999. године и неће променити свој став. „Са или без визе, САД неће променити став. Они нам помажу од 1999“, рекао је Харадинај.

Он је раније потврдио да су САД одбиле његов захтев за визу и да ни ове године неће моћи да присуствује традиционлном Молитвеном доручку у Вашингтону. Приштински медији тврде да је Харадинај добио одбијеницу зато што не пристаје да укине наметнуте стопостотно увећане таксе на производе из Србије и БиХ.

Иначе, то је други пут за годину дана да је Харадинају одбијен захтев за визу САД. Почетком јануара прошле године САД су одбиле његов захтев за визу, након што је у парламенту покренута иницијатива за опозив одлуке о формирању Специјалног суда за ратне злоцине тзв. ОВК.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

4 коментара “ХАРАДИНАЈ: Верујем у САД, подржавају нас од 1999.

 1. xyz каже:

  Подржавали су коњокрадице и геноцидаши, пуно буба шваба као што сте ви шиптари и скоро увек су их пустили низ воду. Тако ће бити и са вама шугави шипцови а онда сте наши и божији, све ће да вас истребимо као буба швабе!

 2. Василије Блажени каже:

  У потпуности се слажем са овим кољачем Срба и коалиционим партнером Шиптарске листе Александра Муслиуа да ће САД-исти наставити да подржавају сву гамад као и до сада. Једино ми је жао што ће пропустити да се на молитвеном доручку Сатани дружи са својом браћом из Србије: Ивицом Коферчетом (или неким другим припадником СНС/СПС-мафије), Вуком Дерашковићем и осталима…

 3. Daniel Martin каже:

  Ej shipac, „podrzavali“ su i Kurde od 1990 i svaki put ih iz jebase na kraju,a Srbi su im bili saveznici u drugom svetskom ratu i spasavali im oborene pilote pa nas 70 godina kasnije bombardovali nek ti to bude pouka, i znaj da je rec saveznik kod amerikanaca promenjljiva kategorija.

 4. Урош каже:

  Е ово је прави „верник“,он верује,и његови богови на Земљи му испуњавају сваку молитву :Р

Оставите одговор