Прочитај ми чланак

ПУТИН СРБИЈИ ДОНОСИ МОЋНО ОРУЖЈЕ! Обистињује се највећа ноћна мора НАТО-а…

0

У оквиру данашње посете председника Русије Владимира Путина Србији планирано је да се закључе нови уговори у области војно-техничке сарадње, саопштио је извор у области војно-техничке сарадње.

Ради се о закључивању нових уговора, а не реализацији претходних споразума између војних министарстава о испоруци руских оклопних возила из арсенала руске војске. Министарства одбране двеју земаља раније договорила да се Србији испоручи 30 тенкова Т-72С и 30 оклопних возила БРДМ-2. Москва је 2017. испоручила Београду шест ловаца Миг-29 ваздушно-космичких снага Русије.

Помоћник председника Русије Јуриј Ушаков саопштио је раније новинарима да је припремљено више од 20 докумената који ће бити потписани током посете, укључујући и у области енергетике. Поједини медији у региону, али и експерти НАТО страхују да био Србија могла да добије оружје које би јој гарантовало неупитан статус војне силе на Балкану, али и шире.

Истичу да Србија добија ново оружје у тренутку када су разговори о КиМ у ћорсокаку, али и у светлу информација да су САД спремне да присиле Албанце на КиМ на компромис и дил са Београдом који би задовољио интересе наше земље! 

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!